witam wszystkich. mam problem ze swoim brzuchem od dluzszego czasu i myslalem, ze jest to spowodowane zlym odzywianiem lecz po przejsciu powiedzmy na diete a raczej zdrowa zywnosc nie zauwazylem kompletnie zadnych zmian. schudlem ze 100 kg do 93 kg (obwod w pasie luzem przy 100 kg wagi wynosil mi 97 cm a teraz przy 93 kg wynosi 95 - 2 cm, nie rozumiem tego), na treningach katuje sie 4 razy tygodniowo do tego biegam powiedzmy 2-3 razy w tygodniu po lesie. nie mam bladego pojecia czym jest spowodowany ten zalosny wyglad mojego brzucha i mam cicha nadzieje, ze moze ktorys z was bedzie wiedzial. myslalem ze to lordoza lecz tez nie jestem do konca przekonany czy ide w dobra strone myslac, ze to wlasnie lordoza ledzwiowa. brzuch trenuje rowniez, dolne i gorne jego partie.
jak sie odzywiam?
sniadanie - platki owsiane + mleko
sniadanie 2 - 2 moze 3 jajka ugotowane na twardo lub jakis kefir
obiad - piers z kurczaka smazona na oliwie z oliwek, bialy ryz
trening
obiad 2 - to samo tylko zamiast ryzu daje ziemniaki gotowane
kolacja - tunczyk na chlebie razowym, czasami jajka na twardo tez z razowym,
kolacja 2 - ser chudy, warzywa, razowy... lub platki owsiane z mlekiem
domyslam sie, ze w tym co jem moze byc cos nie tak lecz nie jest to napewno nie to powoduje czemu mam tak zaj.ebiscie wydety brzuch. blagam was o rady bo powaznie nie mam pojecia co robic dalej... dodam ze mase (100 kg) z 84 kg udalo mi sie zrobic na dosc malo zdrowym jedzeniu w sensie ze duzo tluszczy i wegli, strasznie mnie wtedy zalalo... teraz widze na sylwetce ze z gora powiedzmy wszystko ok ale ten brzuch wyglada jakbym chlal piwo codziennie po 10 puszek. juz nie wyrabiam z jego wygladem i naprawde nie wiem co robic... zamieszam nizej zdjecia tego sku$#$#yna zeby ulatwic wam sprawe..
tutaj napiety stoje
tutaj napiety bokiem przy innym swietle
brzuch luzem - tragicznie to wyglada
tu wciagnalem brzuch
napiety bokiem jeszcze raz
ukosem robione zdjecie, maksymalnie wyluzowany brzuch
czy to moze zwykly fat? mialbym robic redukcje teraz przy takim wygladzie z 95 na 88 kg powiedzmy? przeciez wygladalbym jak smierc, niedozywione dziecko - wzrost 196 cm
ehhhh
Z gory prosze o nie wpisywanie sie dzieci, ktore co najwyzej sa w stanie wysnuc kolejne, malo konstruktywne teorie. dodam ze mam 26 lat oraz to ze bardzo duzo czasu dziennie przez jakies 6-7 lat spedzalem w pozycji siedzacej - przy kompie.
DZIEKI I BLAGAM O POMOC BO NIE WYRABIAM Z TYM BRZUCHEM
Zmieniony przez - zteffan w dniu 2010-07-05 23:13:45
Zmieniony przez - zteffan w dniu 2010-07-05 23:16:14
jak sie odzywiam?
sniadanie - platki owsiane + mleko
sniadanie 2 - 2 moze 3 jajka ugotowane na twardo lub jakis kefir
obiad - piers z kurczaka smazona na oliwie z oliwek, bialy ryz
trening
obiad 2 - to samo tylko zamiast ryzu daje ziemniaki gotowane
kolacja - tunczyk na chlebie razowym, czasami jajka na twardo tez z razowym,
kolacja 2 - ser chudy, warzywa, razowy... lub platki owsiane z mlekiem
domyslam sie, ze w tym co jem moze byc cos nie tak lecz nie jest to napewno nie to powoduje czemu mam tak zaj.ebiscie wydety brzuch. blagam was o rady bo powaznie nie mam pojecia co robic dalej... dodam ze mase (100 kg) z 84 kg udalo mi sie zrobic na dosc malo zdrowym jedzeniu w sensie ze duzo tluszczy i wegli, strasznie mnie wtedy zalalo... teraz widze na sylwetce ze z gora powiedzmy wszystko ok ale ten brzuch wyglada jakbym chlal piwo codziennie po 10 puszek. juz nie wyrabiam z jego wygladem i naprawde nie wiem co robic... zamieszam nizej zdjecia tego sku$#$#yna zeby ulatwic wam sprawe..

tutaj napiety stoje

tutaj napiety bokiem przy innym swietle

brzuch luzem - tragicznie to wyglada

tu wciagnalem brzuch

napiety bokiem jeszcze raz

ukosem robione zdjecie, maksymalnie wyluzowany brzuch

czy to moze zwykly fat? mialbym robic redukcje teraz przy takim wygladzie z 95 na 88 kg powiedzmy? przeciez wygladalbym jak smierc, niedozywione dziecko - wzrost 196 cm

ehhhh

Z gory prosze o nie wpisywanie sie dzieci, ktore co najwyzej sa w stanie wysnuc kolejne, malo konstruktywne teorie. dodam ze mam 26 lat oraz to ze bardzo duzo czasu dziennie przez jakies 6-7 lat spedzalem w pozycji siedzacej - przy kompie.
DZIEKI I BLAGAM O POMOC BO NIE WYRABIAM Z TYM BRZUCHEM
Zmieniony przez - zteffan w dniu 2010-07-05 23:13:45
Zmieniony przez - zteffan w dniu 2010-07-05 23:16:14