...
Napisał(a)
Panowie mieszkam w małym mieśćie gdzie ciężko o koksy i jest duży kłopot z ich dostaniem mam pytanie czy możecie mi podać namiary na kogoś z kim mógłbym się zkontaktować przez internet i kupić parę żeczy.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...lepszym wyjściem będzie pojechać do większego miasta i popytać w kilku klubach o to co Cię interesuje...oczywiście nie kupuj od pierwszego napotkanego karka sprawdż kilka ofert...tyle jeśli chodzi o moje zdanie..
krzykacz
krzykacz
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
człowieku daj spokoj.jeszcze takie propozycje zeby dac namiary.nie tedy droga.daj spokoj
yo yo yo yo yo yo yo yo yo yo
zioms

yo yo yo yo yo yo yo yo yo yo
zioms
f*** al-kaida
...
Napisał(a)
Może jeszcze chcesz numer domowy jakiegoś handlarza? Nalepiej skontaktuj się jak masz jakiegoś znajomego lekarza!
>>> Elite Flat Eric Squad Member <<<
>>> Elite Flat Eric Squad Member <<<
This world so trife, Your money or Your life
...
Napisał(a)
Miałem podobny problem...
Masz mejla od poczciwego Doniora.
"...a nolva sra gdzieś tam po krzakach wokół tej przysadki..."
by sweter
Masz mejla od poczciwego Doniora.

by sweter
Moderator działu Prawo i Ekonomia
...
Napisał(a)
Mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś kupował koksy wysyłkowo z wiadomo jakich stron??Niewiem czy to pewne.
...
Napisał(a)
Odświeżam temat. Mam podobny problem jak założyciel tematu. Może jedynie różnica w wielkości miast.
"Porażka przegranych deprymuje a zwycięzców motywuje..."
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Czy wino+primabolan moze powodowac gino??
Następny temat