Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Pomocy! Prosze!

temat działu:

Aktualności - Sporty Siłowe

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 3930

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 32 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 132
na klacie wyciskam własnie mało:( 80kg ledwo dam rade podnies i chce to jaknajszybciej zmienic:) napiszcie mi jakis dobry i sprawdzony trening wspomogam sie kreatyną z olimpu 500gr waze tylko 70kg ale cięzko mi jest przybrac na wadze bo trenuje piłke nozna i duzo biegam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 32 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 132
no więc jaki trening mi proponujecie?? Prosze o opis treningu który mi polecacie!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1669 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 10728
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 997 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 4337
filar53,
nie do konca widze to "wyciskanie z szyi" - ale jesli to jest to o czym mysle to... ja jestem zdecydowanym, ogromnym przeciwnikiem takich cwiczen. Sorry ze tak to nazwe, takai mam na ten temat poglad (a kazdy jak wiesz moze miec jakas tam opinie na dany temat) ale uwazam to cwiczenie za BARDZO NIEROZSADNE (zeby powiedziec glupie).
Po co wykonywac cwiczenie które powoduje wiecej zlego niz dobrego?? Niech mi to ktos wytlumaczy.
Jedyne co takie cwicznenie daje.... na dluzsza mete, są kontuzje obreczy barkwowej.... których czesto za cholere nie mozna sie pozbyc...
Wyciskanie takie powoduje iz musisz trzymac lokcie pod kontam niemalze 90 st w stosunku do tulowia, nadwyrezasz cala obrecz barkowa... która i tak dostaje w naszych treningach niezle w dupe niemalze we wszystkich cwiczniach... czesto wlaczajac w to nawet przysiad.
Uwazam ze im wczesniej ludzie przestana takie rzeczy uskuteczniac, tym lepiej dla nich.
Pomysl o tym prosze.

Pozdrawiam,

Bronek Włodarczyk
Trener Podnoszenia Ciężarów, Trener Kulturystyki
"Squats are better than Supplements" - Przysiady sa lepsze niz suplementy

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 1439 Wiek 71 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 7349
Fairdo! Jak by pies zjadł to co napisałeś to by się wściekł.
"Wyciskanie takie powoduje iz musisz trzymac lokcie pod kontam niemalze 90 st w stosunku do tulowia"Jak można trymać łokcie pod kątem do czegokolwiek? Zacznij lepiej od prawidłowego wypełnienia profilu, bo jeśli twoje wiadomości na temat treningów są takie jak Twój profil to chyba nie mamy za bardzo o czym rozmawiać. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Usunięty przez W Z O R EK za pkt 4 regulaminu
W Z O R EK Moderator
Ekspert
Szacuny 5284 Napisanych postów 19379 Wiek 59 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 336468
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 1439 Wiek 71 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 7349
...
Napisał(a)
W Z O R EK Moderator
Ekspert
Szacuny 5284 Napisanych postów 19379 Wiek 59 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 336468
...
Napisał(a)
Specjalista
...
Napisał(a)
W Z O R EK Moderator
Ekspert
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

ME Juniorów, 16-19 czerwca 2005

Następny temat

DATA ZAWODOW D SLASK

Spalanie
Polecane artykuły