Proszę ludzi którzy spotkali sie z podobnym zjawiskiem o pomoc otóż od jakiegoś roku same z siebie bolą mnie mięśnie przy stawach tj kolanowym i łokciu, byłem u wszelakich lekarzy i nic nic! reumatyzm wykluczyli, w badaniach krwi wszystko w porządku. jeden lekarz przepisal mi leczenie laserami czy tam wstrząsami, byłem - na jakiś mały okres przestało lecz znowu wróciło. Juz nie mam pojęcia co to może byc. Spotkał sie ktoś z czymś podobnym?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ćwiczysz coś?bierzesz jakieś leki?jak z odżywianiem u ciebie?próbowałeś jakiś preparatów wspomagających pracę stawów?
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
nie cwicze a dieta raczej normalna czasami cos niezdrowego tez wpadnie. bralem rozne altrostopy i inne p******y ale to nic nie daje a po 2 to bol raczej w tych miesniach a nie konkretnie stawy. nawet masci nie pomagaja
...
Napisał(a)
U lekarzy jakiej specjalizacji byles i jakie badania zostaly wykonane. Od kiedy to sie ciagnie?
W jakim wieku jestes ? Leczysz sie moze na cos innego?
Zmieniony przez - hack_pl w dniu 2012-11-16 16:51:04
W jakim wieku jestes ? Leczysz sie moze na cos innego?
Zmieniony przez - hack_pl w dniu 2012-11-16 16:51:04
Mnich tybetański :)
------------------------------
"Lekarz, który leczy za darmo, nic nie jest wart."Talmud
SOG ZA PORADĘ
------------------------------
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!