Szacuny
11
Napisanych postów
68
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1131
W grudniu stwierdzili u mnie caBkowite zerwanie miesnia lydki z oderwaiem od kosci (po uprzednium naderwaniu we wrzesniu). nosialam gips 2 tygodnia a poxniej 2 miesiace u kulacz (przyczym przyszly nowe krwiaki od noszenia kul nie z tej strony). Powoli bylo wszytsko ok ale dzisiaj znow mnie noga zaczela strasznie rwac i nie wiem co sie dzieje. Prosze napiszcie ile to moze jeszce trwac i co robic zeby to przeszlo. moze jakies cwiczenia?
Szacuny
500
Napisanych postów
9533
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18709
najważniejsze to słuchac sie lekarza ! on tez powinien poinformowac o leczeniu , rechabilitacji itp !
co do cwiczen na pewno duzo ostrozności - aczkolwiek na tym sie nei znam ... moze MASERO cos by wiedział !
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Szacuny
11
Napisanych postów
68
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1131
Dzieki za pomoc :) tzn. lekarz to [redni byB i nic nie powiedzaiB tylko tyle zeby nie przeciazac a o zadnyyhc cwiczeniach ani niczym nie powiedzial tylko ze to sie leczy miesiacami. Wkurza mnie to juz (zwlaszcza jak nie moge czasem normalnie isc tylko kulec a to tragicznie wyglada) dlatego chcialabym sie dowiedziec jak mozna sobie pomoc
Szacuny
11
Napisanych postów
68
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1131
moze tak ale tutaj wlasnie nie ma normalnych lekarzy bo to taki szpital, ale tak mi sie wydaje ze to na zmiane pogody chyba tak boil a tu nad morzem czesto sie zmienia. Dziekuje bardzo za odpowiedzi
Szacuny
500
Napisanych postów
9533
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18709
to jak boli to :
smaruj czymś przeciwbólowym (ketoprofen)
a jak nie bedziesz uważać to nie smaruj (ból totaki twój stróż !! )
uważaj na nogę nei nadwyrężaj !
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.