Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
844
Hej!
Mam 18 lat i waze 53 kg i chce cos brac by podniesc moja mase . Prosze o rade jakie suplementy bylyby odpowiednie . Kumpel doradzal mi najpier gainera a potem Nitro Bolom. Co o tym sadzicie ?
prosze o pomoc =) .
z gory dzieki!
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
844
Noo tylko ze bialeczko dosc drogie. A jakby zrobic tak ze najpierw Gainer (miesiac) potem Nitro Bolon na pompke ? oczywiscie dieta obowiazkowa. moze byc ? dzieki
Szacuny
0
Napisanych postów
128
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2396
nie nie moze byc. Wez sie czlowieku za diete, dobry trening i odpoczynek. Wroc za pol roku to pomyslimy nad jakims gajnerem a w przyszlym roku moze jakies mono. pozdro
Szacuny
36
Napisanych postów
3208
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
17274
ważny jest wzrostu; 58 kg i 190 cm wzrostu? czy 58 kg i 150 cm wzrostu? mój wujek waży 140 kg przy 170 cm wzrostu i w łapie ma marne 40 cm bez ćwiczeń, idzie chłopak na masę...Coleman mniej waży, cienki bolek...
zastanów się dopiero zaczynasz ćwiczyć to po co Tobie wspomagacze, które niczego Tobie nie gwarantują, myślisz że jak kupisz nawet 20 kg gainera i 20 kg HMB to co będziesz wielki...nic z tego.
Istnieją trzy rodzaje kłamstwa: przepowiadanie pogody, statystyka i komunikat dyplomatyczny.
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
844
No moj wzrost to 173 cm. Cwicze 6 razy w tygodniu od 3 miesiecy i serio moja waga jest za niska i nic nie przybywa a Gainer moze by cos pomogl. ]20 kg Gainera napewno nie kupie bo nie mam tyle kasy :P.
Szacuny
1396
Napisanych postów
35562
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
150829
6 razy w tygodniu? i co chcesz osiągnąć taką intensywnością? najlepszym suplementem jest zdrowy rozsądek i elementarna wiedza - razem potrafią zdziałać cuda. Zadbaj o podstawy, znajdź priorytety - dieta, przemyslany trening, regeneracja - bez nich na nic zdadzą się nitrobolomy i inne podróby z nadzieją w środku. Jesteś tym co jesz. Bez diety nie ma sylwety.
Zmieniony przez - faftaq w dniu 2007-02-04 14:26:45