Więc sprawa wygląda tak chciałbym zrzucić ile się da do grudnia,bo wtedy kupuję sobie garnitur na studniówkę,która wiadomo jest w styczniu,ale ogólnie chcę schudnąć i pozbyć się przede wszystkim odstającego bubola i chciałbym także dorzucić do tego co robię czyli rowerek plus plan jakiś spalacz konkretny,ale kompletnie się na tym nie znam więc proszę Was o pomoc.
Waga: 95
Wzrost: 172
Obwód klatki: 112
Obwód ramienia: 37
Obwód talii: 109
Obwód uda: 63
Obwód łydki: 41
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 30
Aktywność w ciągu dnia: Praca na dwie zmiany wg grafiku,który się zmienia co tydzień,szkoła zaocznie co 2 weekendy
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Ćwiczenia codziennie rowerek stacjonarny 30 minut minimum
Odżywianie: Co tu dużo gadać raz jem mniej raz więcej teraz przechodzę na pilnowanie się by unikać sami wiecie czego
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: brak
Preferowane formy aktywności fizycznej: Ćwiczenia 3 razy w tygodniu różne pory zależne od grafiku,oczywiście wszystko w domu przy pomocy hantli,bo chcę odnaleźć jakąś formę na siłkę
4 x pompki na maxa
4 x 12 przenoszenie hantla nad głową
4 x 12 unoszenie przodem
4 x 12 unoszenie bokiem
5 x 12 plecy stołek + do barka
4 x 12 na trica
4 x 12 na bica
5 x 15 przysiady
3 x 10 wznosy
3 x 10 nogi
3 x dojechac sie
sorki że tak dziwnie pisze,ale zapisane bym sam to zrozumiał
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: chciałbym jakiś spalacz,ale nie mam bladego pojęcia o tym
Stosowane wcześniej diety: Bardziej ograniczenie jedzenia dzięki temu zszedłem ze 104 do 95
Zmieniony przez - sarutaru w dniu 2008-10-06 21:05:09
Zmieniony przez - sarutaru w dniu 2008-10-06 21:13:46
Waga: 95
Wzrost: 172
Obwód klatki: 112
Obwód ramienia: 37
Obwód talii: 109
Obwód uda: 63
Obwód łydki: 41
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 30
Aktywność w ciągu dnia: Praca na dwie zmiany wg grafiku,który się zmienia co tydzień,szkoła zaocznie co 2 weekendy
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Ćwiczenia codziennie rowerek stacjonarny 30 minut minimum
Odżywianie: Co tu dużo gadać raz jem mniej raz więcej teraz przechodzę na pilnowanie się by unikać sami wiecie czego
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: brak
Preferowane formy aktywności fizycznej: Ćwiczenia 3 razy w tygodniu różne pory zależne od grafiku,oczywiście wszystko w domu przy pomocy hantli,bo chcę odnaleźć jakąś formę na siłkę
4 x pompki na maxa
4 x 12 przenoszenie hantla nad głową
4 x 12 unoszenie przodem
4 x 12 unoszenie bokiem
5 x 12 plecy stołek + do barka
4 x 12 na trica
4 x 12 na bica
5 x 15 przysiady
3 x 10 wznosy
3 x 10 nogi
3 x dojechac sie
sorki że tak dziwnie pisze,ale zapisane bym sam to zrozumiał
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: chciałbym jakiś spalacz,ale nie mam bladego pojęcia o tym
Stosowane wcześniej diety: Bardziej ograniczenie jedzenia dzięki temu zszedłem ze 104 do 95
Zmieniony przez - sarutaru w dniu 2008-10-06 21:05:09
Zmieniony przez - sarutaru w dniu 2008-10-06 21:13:46