Mam pewien problem, otóż od niedawna robiąc ćwiczenia na klatę czuje tylko prawa stronę, technika jest poprawna, może to być wina kręgosłupa? Jeżeli tak to można jakoś to naprawić (kiedyś nie miałem takiego problemu) w lewej piersi nie czuje wogole pompy, potem mam uczucie jakby prawy mięsień piersiowy był większy od lewego a wcześniej nie miałem problemu z jakimiś dysproporcjami, liczę na waszą pomoc Ponieważ przeszukałem cały internet i nie mogłem znaleźć tego problemu.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Bo problem może być złożony. Bez diagnostyki u spec w stacjonarnym gabinecie przez internet niczego sensownego nie uzyskasz.
1
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
jesteś pewny, że technika poprawna? ktoś to weryfikował, obserwował? bo jeżeli trenujesz daną partię i używasz mięśnia to praktycznie to niemożliwe, żeby jedna strona odczuła trening a druga nie
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Technika poprawna, owszem obserwował zapisałem się do lekarza sportowego bo od dłuższego czasu czuje ze coś jest nie tak z moim kregoslupem
...
Napisał(a)
Dokładnie przeanalizuj swój problem i jasno go przedstaw u lek. Być może tylko porada będzie, być może jednak dalsza diagnostyka.
1
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Udaj się do fizjo, sprawdzi Twą budowe ciała, jak wykonujesz ruchy czy poprawnie, żadnych dysfunkcji nie ma itp
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!