Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
Aaaa i jeszcze po cyklu Clen + Drive!!! Drive to jest methandriol dipropionate + Boldon Undecylcanate - zapobiega blokowaniu organizmu przez koksy. Podobno jest wypas.
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
No Uriel takie cos osiagnac po 3 latach treningu czy po 5 to i tak wypasik przeciez w wiekszosci chodzi o podobny wyglad
wogole to ciekawe art. umieszczasz
Uriekl jak sie ma sprawa cenowa z odzywkami w londynie bo u mnie nastapiła zmiana zyciowa i by miec lepsze mozliwosci lece w połowie maja na UK

Uriekl jak sie ma sprawa cenowa z odzywkami w londynie bo u mnie nastapiła zmiana zyciowa i by miec lepsze mozliwosci lece w połowie maja na UK

3 mechy bez treningow!
...
Napisał(a)
Wszyscy leca do UK hehe, nie pomiescimy tych polakow tutaj,juz jest nas tutaj kupa i hoho 

...
Napisał(a)
lifter no fakt taki ze kupa bedzie sie powiekszac 

3 mechy bez treningow!
...
Napisał(a)
Dokladnie LL zoaczymy czy anglicy wprowadza ograniczenia dla nowych" jak to zobacza.
...
Napisał(a)
sciema
.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
\_,_||_|.......\_/...:LIGHT!:.
...
Napisał(a)
Nie ściema - tylko jest to napewno wykonalne! Dobór środków nie istotny w tej chwili - rozmawiamy o wykonalności czegoś takiego - zresztą obrazka ilustrującego początek też nie sposób ocenić we właściwy sposób - to właśnie coś a'la ja zrobiony po 18 tygodniach. Tak mi się wydaje! Wygląda w sam raz - choć proporcje szkieletowe są tyle o ile! Ale jak najbardziej wszystko jest estetycznie.! 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!