...
Napisał(a)
witam. Nabylem 12 sztuk DEKI (norma)2ml o stezeniu 100mg. Czy moze mi ktos doradzic z czym najlepiej polaczyc i w jakich dawkach. prosze o konkretna rozpiske kogos kto sie naprawde na tym zna! Myslalem dolozyc do tego Testa Pro-Lognatum poniewaz jest dlugo estrowy ale w jakis ilosciach to ja juz nie wiem. prosze o profesjonalne rady i z gory dziekuje!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
o ja czlowieku a wyszukiwarki uzyc to nie laska?
jest co najmniej 1000 postow o tym jak ulozyc cykl z testa i deci
jest co najmniej 1000 postow o tym jak ulozyc cykl z testa i deci
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
do deki trzeba dorzucic testosteron zeby nie doszlo do DEKADICK.
Deka 200mg c7d
test 200mg c5d
i jest git
Jesli to twoj pierwszy cykl to raczej odpusc deke a jesli niee to pelen luuz
Deka 200mg c7d
test 200mg c5d
i jest git

Jesli to twoj pierwszy cykl to raczej odpusc deke a jesli niee to pelen luuz
-[][][]-------------[][][]-
...
Napisał(a)
"audiatur et altera pars"
...
Napisał(a)
aj by wzial 24 tab clomidu i z 10tab nolwadexu-albo polkiego tanszego tamoxifenu
1 dzien 4tab clomidu 3 tab nolwy
2 dzien 3 tab clomidu 2tab nolwy
3-4 dzien 2 tab clomidu 1tab nolwy
potem do zakonczenia zapasow po 1tab clomidu i nolwy dziennie
jak suty beda cie jeszcze chco troche swedziec po pierwszych 2 dniach to zwieksz nolwe i o 1 tab wszedzie
pozdro
TESTOSTERON sam w sobie nie powoduje decadickaa tesc to podstawa do kazdego cyklu...
1 dzien 4tab clomidu 3 tab nolwy
2 dzien 3 tab clomidu 2tab nolwy
3-4 dzien 2 tab clomidu 1tab nolwy
potem do zakonczenia zapasow po 1tab clomidu i nolwy dziennie
jak suty beda cie jeszcze chco troche swedziec po pierwszych 2 dniach to zwieksz nolwe i o 1 tab wszedzie
pozdro
TESTOSTERON sam w sobie nie powoduje decadickaa tesc to podstawa do kazdego cyklu...
...
Napisał(a)
wielkie dzieki chlopaki! nie sadzicie ze bym musial dokupic jeszcze deki - jesli ona jest 100 mg. tak zeby jakos ten cykl pociagnac bo zanim sie rozkreci deka to juz bede ja konczyl. bym musial walic po 2 ampulki zeby otrzymac 200mg no nie? a z nolwa i clomidem sie dostasuje. mam nadzieje ze nie bedzie zadnego gino ;)
...
Napisał(a)
nie ma deki 2ml/100mg
pewnie masz taka nandrolone decanoate 2ml 100mg/1ml
albo decadurabolin
1ml/50ml szklo
1ml/100mg szklo
1ml/100mg ampulka 2ml
pewnie masz taka nandrolone decanoate 2ml 100mg/1ml
albo decadurabolin
1ml/50ml szklo
1ml/100mg szklo
1ml/100mg ampulka 2ml
...
Napisał(a)
norma ma 2 ml po 100 mg wiec wystarczy jedna ampa tygodniowo,co do PCT to 3 listki clomu +nolva,po zadnym cyklu nie mialem takiego bloka jak po dece

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!