LUDZIE!! skończcie z bezsensownymi przechwałkami co jest lepsze a co gorsze (Judo, JJ, BJJ, Sambo etc. ....). Wszystkie sztuki walki mogą przynieść sukces jak i porażkę. Nie uważajmy się za jakiś bogów dlatego że znamy kilka sztuczek w zadawaniu bólu... Bądźmy realistami, sprawdzajmy swoje umiejętności na matach a nie na forach... Niech dyskusje służą rozwijaniu naszych umiejętności, wymianie ciekawych informacji (jest tu dużo ciekawych tematów) a nie stroszebniu piórek jak pawie i udawaniu zabijaków... A i myslcie co piszecie... Jeśli chcecie napisać że jakaś sztuka jest najlepsza bo cośtam to podawajcie więcej konkretów (nie wszyscy to robią) a nie na zasadzie a SW XXX jest lepsza od YYY bo kiedyś widzaiłem filmik w internecie ja też widziałem i to nie jeden i co z tego... Nio to tyle pozdrawiam wszystkich forumowiczów lubujących się w sportach walki...
PS. 2 : niech SW nie powodują u was agresji... ja podchodze do nich jak do spoprtu a nie bandytyzmu może to wynika z trzeciej zasady judo ale zawsze... ( ten komentarz tylko do nielicznych - większośc z was tu jest spox
)
PS. 2 : niech SW nie powodują u was agresji... ja podchodze do nich jak do spoprtu a nie bandytyzmu może to wynika z trzeciej zasady judo ale zawsze... ( ten komentarz tylko do nielicznych - większośc z was tu jest spox