WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Połączenie: Chela-Mag B6 Skurcz+Garlicin+Anti-OX Power Blend

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1204

Nowy temat Dział zamknięty
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Wiek 39 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 11
Witam serdecznie,
Tak jak w temacie, mam pytanie dotyczące stosowania tych trzech produktów marki Olimp jednocześnie tj.
- Chela-Mag B6
- Garlicin
- Anti-OX Power Blend.
Czy nie ma żadnych przeciwwskazań? Pytam z tego względu iż, odżywiam się nieciekawie, pijam dużo kawy w pracy i mam skłonności do infekcji.
Bardzo proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 249 Napisanych postów 41358 Wiek 54 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 126219
wszystkie w/w preparaty sa w stalej suplementacji wielu z nas
m.in. z powodow (niestety) o ktorych wspominasz ...
na tyle jednak ile mozesz dbaj o podstawy diety (kolorowa) oraz relaks

na zdrowie !
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 192 Wiek 86 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 6001
Witam, ja jeszcze się podepnę pod pytanie, zażywam po głównym posiłku 2 kapsułki bio silica, po jednej z zestawu vita-min multiple sport i łyżkę stołową oliwy. Chcę dorzucić jedną kapsułkę czosnku z olimpu, chyba wszystko to się ładnie komponuję, czy podzielić to na inne posiłki?

Panie premierze jak żyć? Krótko qrwa!

...
Napisał(a)
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 249 Napisanych postów 41358 Wiek 54 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 126219
nie widze przeciwskazan

na zdrowie :)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 192 Wiek 86 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 6001
Dzięki Biniu :)

Panie premierze jak żyć? Krótko qrwa!

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 46 Wiek 40 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 153
Stosował może ktoś suplement olimpu na bazie cytrynianu magnezu? Magmax czy jakoś tak ?

Zmieniony przez - niamcy w dniu 2013-08-27 23:28:02
...
Napisał(a)
Biniu Moderator
Ekspert
chyba wszyscy wybieraja

CHELA-MZB® SPORT FORMULA MEGA CAPS®
albo

CHELA-MAG B6Ÿ FORTE MEGA CAPSŸ

po co kombinowac ?
wybieramy to co najlpesze
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 46 Wiek 40 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 153
Wg mnie cytrynian jest o wiele lepszy od chelatu. Cytrynian to najlepiej rozpuszczalna forma magnezu w postaci organicznej.
...
Napisał(a)
Biniu Moderator
Ekspert
przerabialismy temat wieeeele razy

i jako wniosek - wiekszosc z nas stosuje

CHELA-MZB® SPORT FORMULA MEGA CAPS®
albo

CHELA-MAG B6Ÿ FORTE MEGA CAPSŸ
nie bez pczyczyny
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Dział zamknięty
Poprzedni temat

OLIMP Sojavit 85 brak miarki

Następny temat

Monohydrat Kreatyny a nadciśnienie.

Shoty
Polecane artykuły