...
Napisał(a)
Szukam plecaka i pojemników na posiłki mają być solidne , często pracuje w terenie więc plecak na plecach praktycznie non-stop. W większości przypadkach moje plecaki i pojemniki podczas podróży raczej że sobą nie współgrały ... Najczęściej robił się miszmasz .... może są jakieś specjalne plecaki w kolorze moro lub czarnym z jakimiś dobrymi pojemnikami .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Kiedyś SFD miała takie torby termiczne chyba razem z pojemnikami, albo pojemniki do dokupienia. Aktualnie nie widzę ich na stanie, ale pewnie inne firmy mają coś takiego.
Ja korzystam z normalnego plecaka, a pojemniki szklane z Ikei i bardzo sobie je chwale.
Ja korzystam z normalnego plecaka, a pojemniki szklane z Ikei i bardzo sobie je chwale.
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
ja tam nie mam problemu, wkałdam pojemnik i wyjmuje, jak dobra jest uszczelka to nawet jak coś pływa to sięnie wylewa
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Również polecam szklane pojemniki z ikea można w nich podgrzewsc zapiekać czy mrozić.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Jakiś przepis na ciastka bądź ciasto proteinowe
Następny temat