witam. wlasnie ogladalem polsat i zobaczylem reklame jakis super-hiper-odchudzajacych plasterkow. osobiscie nie wierze w takie rzeczy, ale pyanie do specjalistow: czy teoretycznie taki plaster moze w czyms pomoc?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
pewnie ze moze pomoc... w wyciagnieciu z ciebie pieniedzy
Chyba tylko w tym 

!-=PEACE, LOVE & TOLERANCE=- !
...
Napisał(a)
zgadzam sie z przedmowcami
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
...
Napisał(a)
Witam
I dobrze że nie wierzysz - takie rzeczy są dla desperatów gotowych kupić wszystko byle by stracić dużo tłuszczu w szybkim czasie a przy tym nic nie robiąc.
I dobrze że nie wierzysz - takie rzeczy są dla desperatów gotowych kupić wszystko byle by stracić dużo tłuszczu w szybkim czasie a przy tym nic nie robiąc.
...
Napisał(a)
ja wiem ze to w na pewno nie pomoze(bo akurat z waga t ja nie mam problemow). ale chodzi mi o czysta teorie: czy to chociaz teoretycznie moze cos dac.chozdi mi tylko i wylacznie o teorie bo i tak na pewno tego czegos nie kupie(alez ja jestem dociekliwy
)

...
Napisał(a)
Jeżeli plasterek ma substancje wpływające jakoś na przemiany metaboliczne w organiźmie / np. powstrzymując łaknienie / to jest prawdopodobne, że sie schudnie.. transdermale są skuteczne tylko zależy co jest w tym plasterku..
...
Napisał(a)
nie porownujmy transderamli o jakich myslisz elite - do tych z tv marketu
ale ogolnie masz racje
jesli taki plastreek mialby cos inngeo - niz to co jest w tv-mango
to moze dzialac - ale wszystko zalezy od skladu i ilosci skladnika itd itd
ogolnie - to co jest w tvmango - mozesz wrzucic pod lozko i bedzie mialo takie samo dzialanie jakbys przykleil - nawet na dupie
taka prawda
pozdrawiam

ale ogolnie masz racje
jesli taki plastreek mialby cos inngeo - niz to co jest w tv-mango

ogolnie - to co jest w tvmango - mozesz wrzucic pod lozko i bedzie mialo takie samo dzialanie jakbys przykleil - nawet na dupie
taka prawda
pozdrawiam
...
Napisał(a)
jak się wkręci może podziała 

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!