Lekarz przepisal mi lek lokren20 ze wzgeldu na podwyzszone cisnienie, mam go narazie brac z rana od razu jak wstane 1/4 albo 1/2 tabletki. I mam takie pytanko czy mozna sobie wypic czasem pod wieczor browarka jednego czy to nei koliduje z tym lekiem co o tym myslicie. Zaznacze iz lekarz powiedzial mi iz nie ma przeciwskazan gdzyz lek dziala w dzien a pod wieczor juz jest wchloniety i jedno czy dwa piwka nie zaszkodza. Co o tym sadzicie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
no lekarz Ci przecież powiedział co i jak
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Mysle ze on tak pwoiedzial na odczepnego, jeszcze powieedizal prosze normalnie zyc ale wiem iz leki kolidujaz alkoholem bardzo czesto dlatego troche sie boje
...
Napisał(a)
"Zaznacze iz lekarz powiedzial mi iz nie ma przeciwskazan gdzyz lek dziala w dzien a pod wieczor juz jest wchloniety i jedno czy dwa piwka nie zaszkodza" juz sam sobie odpowiedziales na to pytanie stary masz nadcisnienie przynajmniej na czas brania lekow sobie odpusc browca, dziwne pytania zadajesz zdeka..
'Per spera ad astra.
Przez cierpienia do gwiazd.'
...
Napisał(a)
jak się boisz to nie pij
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Ale mi chodzi o wasze zdanie a nie o moje, nie patrzcie na mnie tylko wyrazcie swoje zdanko
...
Napisał(a)
Moim zdaniem to głupota... Ja tak nie ekspetymentuje. PZdr..
Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
...
Napisał(a)
jak naprawde musisz, a lekarz nie widzi przeciwskazan ;) wypij troche i zobacz co się bedzie dziać, ja biorac jakies leki po wypiciu piwka dostaje fali gorąca na twarz i wiem ze trzeba pasowac
...
Napisał(a)
ulotka i sie dowiesz co i jak
80% ludzi ze schizofrenia pije alkohol (nie mowie o byciu na***anym dzien w dzien) i zyją, tak mi powiedzial kiedys lekarz a biora psychotropy
80% ludzi ze schizofrenia pije alkohol (nie mowie o byciu na***anym dzien w dzien) i zyją, tak mi powiedzial kiedys lekarz a biora psychotropy
Dwie najlepsze chwile w życiu ?- początek orgazmu i koniec srania
...
Napisał(a)
Po piwku czuje sie za***iscie gorzej bez piwka, a co do ulotki nie ma nic na niej o alkoholu
...
Napisał(a)
stary jedno moje zdanie na ten temat:
Albo rybki albo akwarium. Wnioski wyciagnij sam.
ps. (jakiś sens wkładania ulotek do lekow chyba jest)
Albo rybki albo akwarium. Wnioski wyciagnij sam.
ps. (jakiś sens wkładania ulotek do lekow chyba jest)
'Per spera ad astra.
Przez cierpienia do gwiazd.'
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!