Lekarz nie widzi problemu, ulotka o alk. nie wspomina, lek rano- piwko wieczorem, dobrze się czujesz po piwie. Lek możesz brać do końca życia, i nie ma co wpadać w paranoje. Wszystko z umiarem- soli tez w ogóle nie jesz z uwagi na nadciśnienie?
...
Napisał(a)
jesli chodzi o sol to powinienies ja wyeliminowac z diety.
tak z ciekawosc - ile masz lat? czy leczysz sie jeszcze na cos innego i przyjmujesz inne leki? czy masz nadwage?cukrzyce?
lokren 20 to lek z grupy b - adrenolitykow. jedno piwo nie zaszkodzi, ale nie za czesto. z reszta jesli chodzi o choroby ukladu krazenia to piwo jest najgorszym rodzajem alkoholu. Lepiej radze - lampeczka czerwonego wina.
tak z ciekawosc - ile masz lat? czy leczysz sie jeszcze na cos innego i przyjmujesz inne leki? czy masz nadwage?cukrzyce?
lokren 20 to lek z grupy b - adrenolitykow. jedno piwo nie zaszkodzi, ale nie za czesto. z reszta jesli chodzi o choroby ukladu krazenia to piwo jest najgorszym rodzajem alkoholu. Lepiej radze - lampeczka czerwonego wina.
...
Napisał(a)
Mam 20 lat, nie mam nadwagi ale miałem teraz troche schudłem 183 wzrostu 82 kilo wagi, nie przyjmuje innych lekow, nie mam cukrzycy
...
Napisał(a)
Pij pij, a w przyszłości problemy z sercem jak znalazł... Kto nie widzi żadnego problemu, niech *******nie się w głowe. Pzdr.
Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
...
Napisał(a)
Mi chodzi o wypicie 1 piwka czase mwieczorkiem powiedzmy dwa razy w tygodniu a nie picie jak ty to nazwales
...
Napisał(a)
Na każdym leku wyraźnie pisze, że w czasie przyjmowania leku nie należy spożywać alkoholu.
Interreakcje mogą być różne. Jednego nie ruszy, a drugiego może przekrecić. Słyszałem o takich przypadkach, a co najważniejsze lepiej nie ryzykować. Zreszta to Twoja sprawa co zrobisz, ja tylko wygłosiłem swoją opinię. Pzdr..
Interreakcje mogą być różne. Jednego nie ruszy, a drugiego może przekrecić. Słyszałem o takich przypadkach, a co najważniejsze lepiej nie ryzykować. Zreszta to Twoja sprawa co zrobisz, ja tylko wygłosiłem swoją opinię. Pzdr..
Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
...
Napisał(a)
Nie pij żadnego piwa ! A jesli chodzi ci cisnienie to polecam Picie Zielonej Herbaty Dobrze Obniza
...
Napisał(a)
Jedno piwo moze czlowieka przekrecic to co pieprzy moj lekarz ze wieczorkiem piwo nie zaszkodzi i nie ma znaczenia ze biore ten lek
...
Napisał(a)
wypiles juz wiec raczej bym sie nie przejmowal
Dwie najlepsze chwile w życiu ?- początek orgazmu i koniec srania
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!