Panowie dzisiaj na treningu nadziałem się piszczelem na łokieć przeciwnika....Noga spuchła i ten ból.22 maja mam mistrzostwa Polski i musiałbym sie jakoś z tym uporać.Zna ktoś może jakieś dobre metody na zbity piszczel? Nie wiem jakieś maści może domowe sposoby... Cokolwiek co mogłoby pomóc. Z góry dzięki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Owiń sobie bolące miejsce gazą z białkiem...mi zawsze pomaga albo też smaruj maściami na potłuczenia.Wracaj do zdrowia.
Z dnia na dzień coraz lepiej.
...
Napisał(a)
Powiem krótko. Okład z altacetu i do lekarza!
W międzyczasie konsultacje z trenerem, rehabilitantem, ortopedą.
Skonsultuj się z profesjonalistą, który to obejrzy i Ci doradzi.
Zmieniony przez - Kawkaz w dniu 2010-05-10 22:31:41
W międzyczasie konsultacje z trenerem, rehabilitantem, ortopedą.
Skonsultuj się z profesjonalistą, który to obejrzy i Ci doradzi.
Zmieniony przez - Kawkaz w dniu 2010-05-10 22:31:41
...
Napisał(a)
Tak niech od razu mu nogę utną i nową dadzą
Smaruj 3 razy dziennie maścią na stłuczenia (chłodzącą nie rozgrzewającą).
Na treningach nie kop w ogolę! Niech Ci się to zagoi jak należy. Najgorzej jest gdy chcesz szybko w 100% na treningu robić i kopiesz w tarczę, nic Cię nie boli aż tu nagle ktoś łokieć wystawi albo zablokuje kopnięcie i replay.
Po 2 tygodniach powinno być ok,

Smaruj 3 razy dziennie maścią na stłuczenia (chłodzącą nie rozgrzewającą).
Na treningach nie kop w ogolę! Niech Ci się to zagoi jak należy. Najgorzej jest gdy chcesz szybko w 100% na treningu robić i kopiesz w tarczę, nic Cię nie boli aż tu nagle ktoś łokieć wystawi albo zablokuje kopnięcie i replay.
Po 2 tygodniach powinno być ok,
This is madness!
This is SHIN-AI-DO!!!
http://www.shinaido.w8w.pl/
...
Napisał(a)
Chłopak ma za 2 tygodnie MP. Niech idzie do lekarza.
Kontuzji przez internet się nie leczy. Lekarz to obejrzy, jak potrzeba zrobi prześwietlenie i będzie wiadome wszystko.
Trener i rehabilitant powiedzą później co ma dalej z tym zrobić.
Kontuzji przez internet się nie leczy. Lekarz to obejrzy, jak potrzeba zrobi prześwietlenie i będzie wiadome wszystko.
Trener i rehabilitant powiedzą później co ma dalej z tym zrobić.
1
...
Napisał(a)
Z pewnością rehabilitant jest potrzebny 

1
This is madness!
This is SHIN-AI-DO!!!
http://www.shinaido.w8w.pl/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
MMA w klubie SIRIUS w DG-pytania
Następny temat