...
Napisał(a)
Czesc!!Wczoraj zakupiłem 10 hitów deci holenderskiej 200m./2ml.Zastanawiam sie nad jej autentycznoscią.Powiedzcie mi jak to jest z tm smakiem i zapachem deci??Z forum wyczytałem ze deca powinna miec archaidowy zapach i szczypac lekko w jezyk.Ja po otwarciu pierwszego hitu nie stwierdziłem żadnego jakiegos charakterystycznego zapachu,w jezyk tez nie szczypała.Diler upiera sie ze to na 100% oryginał i ze deca jako taka nie wydziela zadnego zapachu ani nie ma ostrego smaku.Ogólnie deca wygląda dobrze:żółte kapsle sie krecą,denko mocno osadzone,naklejka nie odchodzi w całości.Jedynie co wzbudza jeszcze moje podejrzenia to to ze naklejki nie są idealnie równo naklejone.Prosze o szybką i fachową odpowiedz przedewszystkim tych którzy dece brali juz kilka razy i wiedza po sobie jak pachnie i jaki ma smak oryginalny towar.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dokładnie, deka szczypie w język i ma lekko arachidowy smak , zobacz jeszcze czy naklejki lekko sie odklejają na bokach i czy lekko sie zmywają , jeśli tak to lipa bedzie tak mi sie wydaje, ale niech sie fachowcy wypowiedzą... 

TALK TO THE HAND...
Jeśli nie wiesz co powiedzieć to mów to niewyraźnie
...
Napisał(a)
Wejdź tu: http://www.fakesteroids.republika.pl/galeria/decaorganon/decaorganon.htm
Porównaj ze zdjęciami, to też Ci pomoże odróźnić.
Porównaj ze zdjęciami, to też Ci pomoże odróźnić.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!