!!!No pain - no gain!!!
...
Napisał(a)
czy winstrol(stanozolol) wystepuje w buteleczkach po 10 ml? moge takie cos kupic za ok 170 zl za butelke ale nie jestem pewien czy to nie jakas wy***ka - pomozcie mi prosze szybko!
!!!No pain - no gain!!!
!!!No pain - no gain!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- mam propinat 10ml 100mg/ml + sustanol 15ml 300mg/ml + trenabol 10ml 200mg/ml
- Phoneix tesc prop100mg/ml+tesc enat250mg/ml no i do tego Deka200mg/ml JAK ROZPISAC?
- Testosteron Depo 250mg/ml Galenika i Testosterone Enanthate 250mg/ml Aburaihan Iran
- Testoject 100. 100 mg/ml Eurochem Ukraina 10 ml flakon
- Deca organon 250mg/ml 10 ml vial
- 20 ml wino, 20 ml deca!!prosze o rospiske !!
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Co do tego preparatu w butelkach po 10ml to faktycznie takie coś występuje na rynku, wiem o co chodzi i dlatego mogę ci napisać, że jest to tzw. produkt "underground" czyli prywatna inicjatywa, na 100% to nie oryginał.
Fakt, faktem działa ale co dokładnie zawiera to chyba wie tylko ten co to "gotuje"
Pozdrawiam,
Fakt, faktem działa ale co dokładnie zawiera to chyba wie tylko ten co to "gotuje"

Pozdrawiam,
...
Napisał(a)
thx Dabek - sog 4 u. no slyszalem ze dziala bo zachawalja go kolesie(nie ci co sprzedaja).szkoda ze to nie oryginalne wino :( - bo cenowo wychodzi dosc korzystnie.ktos jeszcze cos dopowie?
!!!No pain - no gain!!!
!!!No pain - no gain!!!
...
Napisał(a)
aha a propos winka to mam jeszcze jedno pytanie i bylbym wdzieczny jesliby ktos zechcial na nie odpowiedziec - mianowicie po czym mozna rozpoznac oryginalny winstrol w ampulkach??slyszalem ze musi byc to zaweisina - jesli odstoi troche to na sciankach pokaze sie biala substancja; podobno wzdluz ampulki musi przebiegac cieniutki prawie niewidoczny drucik - kit czy prawda??
!!!No pain - no gain!!!
!!!No pain - no gain!!!
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
A co do tego "druciku" wzdłuż ampułki to faktycznie jest coś takiego, ale czy to drucik to nie wiem raczej na pewno nie, poprostu bardzo cienki pasek szkła w innym kolorze.
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
...
Napisał(a)
jeszcze raz dzieki dabek - teraz przynajmniej nie potruje sie jakims gownem ;)
!!!No pain - no gain!!!
!!!No pain - no gain!!!
...
Napisał(a)
czy ktos z forum to bral, jesli tak to jakie mial efekty?
!!!No pain - no gain!!!
!!!No pain - no gain!!!
...
Napisał(a)
Ja biore stanazol to chyba cos al'a winstrol bo tez takie mleczko ,plus do tego mam dece i carnitarghin.
...
Napisał(a)
Brałem i efekt jest całkiem dobry, już po 10 strzałach są konkretne efekty, u mnie to było 10 kilo na ławie. Nie jest to tani interes ale ma stosunkowo małe sudki uboczne i otrzymuje się czysty mięsień. A co do tego 10 ml to szajs!!!
Jak już to weżmniesz to przygotuj się na częste skurcze nawet w nocy, przynajmniej ja tak miałem.
simi
Jak już to weżmniesz to przygotuj się na częste skurcze nawet w nocy, przynajmniej ja tak miałem.
simi
...
Napisał(a)
Jesli chodzi o stanozolol to tabletki 2 mg na mnie dzialaja b.mocno-wielki apetyt,przyrost sily i niewielka retencja wody,niestety.Pozdrw.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!