piecze mnie jak leje że aż nie moge sie wysikac co mi sie stało ??? :(
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
najpreawdopodobniej to nic groźnego, ale jeśli nie chcesz dłużej cierpieć to idź do swojego lekarza rodzinnego.
...
Napisał(a)
z pomocniczych środkoow fitolizyna, urosept etc. (działanie p/zapalne i antybakteryjne) - jednak lepiej skonsooltować to z lekarzem
28:06:42:12
That is when the world will end.
...
Napisał(a)
coraz mniej piecze ale za kazdym razem taki maly wlosek krwi wylatuje razem z moczem czyli mowicie ze to nic groznego oki
...
Napisał(a)
Wedlug mnie lepiej sie przejsc do lekarza, krew w moczu zazwyczaj nie oznacza nic dobrego.
Zmieniony przez - Bahamut w dniu 2005-05-17 00:03:11
Zmieniony przez - Bahamut w dniu 2005-05-17 00:03:11
...
Napisał(a)
Mogą byc rozne przyczyny stan zapalny pęcherza moczowego,stan zapalny miedniczek lub kłębków nerkowych, albo moze miales jakis uraz? Choc po urazie jakbys mial krew w moczu to po takim czasie juz by bylo z toba krucho. Nie boj sie lekarza i przejdz moze to jakas infekcja, wypróbuj te leki ktore polecila ci GRasik jak to nie pomoze to tylko Lek med
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!