Szacuny
0
Napisanych postów
169
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
599
Dajesz fragment walki i chcesz oceny. :)
Na bazie tego co widze. Bardzo przeciętny kickboxing z elementami muaythai. Walka wyrównana. Ciekawostka bo odbyła się w trakcie imprezy w light-contact.:) Szzegóły muaythai niech ocenią specjaliści od muaythai. Ja nie widzę, żadnej kontrowersji.
Uwielbiam te nazwy pro-am a na stronie klubu wpisują jako pierwsza walka zawodowa. :0 Ściągnięcie kasku z głowy nie czyni walki zawodową. Każdy kto walczył bez ochraniaczy wie jaka jest różnica.
Szacuny
1
Napisanych postów
297
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2178
no niestety nie mam całej walki, bo nasza kamera sie spieprzyła ;/
jedyne nagranie to wlasnie to ktore wrzucilem, a nalezy trenerki mojego przeciwnika (tego w niebieskich spodenkach)...
...wybieraj wybieraj wybieraj co wolisz-prawą czy lewą rękę mam Ci up******ić...!
Szacuny
1
Napisanych postów
96
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
700
"Uwielbiam te nazwy pro-am a na stronie klubu wpisują jako pierwsza walka zawodowa. :0 Ściągnięcie kasku z głowy nie czyni walki zawodową. Każdy kto walczył bez ochraniaczy wie jaka jest różnica. "
to była walka pro-am i tak jest na stronie napisane.
Zawodową Patryk ma mieć na Lidze w Żagańsku w tą sobotę, jednak sa pewne problemy ponieważ nie chcą zgodzić się sędziowie IFMA, pod której patronatem rozgrywane będą zawody. Nie wiadomo czy do niej dojdzie w końcu, mam nadzieję ze jednak sie zgodzą
walka z Ostrowca ma 3 rundy i jest cała na tym nagraniu - przerwy tylko sa nie nagrane
Szacuny
1
Napisanych postów
110
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
2543
Widziałam całą walkę w tą niedziele i jak dla mnie to wygrał ten w czarnym.Miałam okazje widzieć nie raz walki tego Patryka i nie ma specjalnie wielkich umiejętności.
Szacuny
1
Napisanych postów
96
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
700
Patryk nie ma jeszcze skończonych 17 lat i trenuje od 1,5 roku, narazie jest początkującym zawodnikiem na prezentowanie wielkich umiejętności trzeba jeszcze troche poczekac
Szacuny
1
Napisanych postów
96
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
700
w zasadzie nie zawodową tylko na zasadach zawodowych tzn. z ograniczoną ilością ochraniaczy
w takich walkach mogą brać udział zawodnicy po odpowiedniej ilości walk stoczonych na zasadach amatorskich (20 walk)
Patryk ma miec na tej Lidze w Żagańsku 20 walkę
więc moze walczyć w takiej formule