Witam, sorry że akurat ten dział ale bym musiał śmiecić w każdym dziale, a tak tylko w jednym wszystko napisze:
1. Mój sprzęt do siłowni - co dokupić (250 zł mam)
Ławka prosta, skos
gryf prosty długi
gryf łamany
2hantelki
stojaki pod sztange
obciazenie 80 kg
drążek
2. Czy jeść codziennie tyle samo kalorii czy rotować mam na myśli coś takiego, wiadomo nie raz ta aktywnosc jest większa nieraz mniejsza jak to pogodzić
np. piątek: 8h praca, a no trzeba po pracy węgla wrzucić bo przywieźli, o sąsiad chce żebym mu pomógł bo kupił nowe meble, a tu jeszcze siłownia została itd
np. sobota: caly dzien op*****ling :D
3. Staż 2 lata, czy dalej robić proste ćwiczenia na push&pull i fbw czy wprowadzać jakieś super serie itd.
4. Kreatynke czy można brać cały rok, podzielone opinie na forum
5. Czy człowiek trzymajacy miche itd. z przeciętną genetyką jest w stanie osiagnac taką sylwetke bez sterydów?

1. Mój sprzęt do siłowni - co dokupić (250 zł mam)
Ławka prosta, skos
gryf prosty długi
gryf łamany
2hantelki
stojaki pod sztange
obciazenie 80 kg
drążek
2. Czy jeść codziennie tyle samo kalorii czy rotować mam na myśli coś takiego, wiadomo nie raz ta aktywnosc jest większa nieraz mniejsza jak to pogodzić
np. piątek: 8h praca, a no trzeba po pracy węgla wrzucić bo przywieźli, o sąsiad chce żebym mu pomógł bo kupił nowe meble, a tu jeszcze siłownia została itd
np. sobota: caly dzien op*****ling :D
3. Staż 2 lata, czy dalej robić proste ćwiczenia na push&pull i fbw czy wprowadzać jakieś super serie itd.
4. Kreatynke czy można brać cały rok, podzielone opinie na forum
5. Czy człowiek trzymajacy miche itd. z przeciętną genetyką jest w stanie osiagnac taką sylwetke bez sterydów?