Niewiem ,czy dobrze napisalem.Chodzi mi mianowicie oto gdzie mozna dostac ten film lub z kad (z jakiej stronki )mozna go ściagnac !!Jest to trening ąrnolda!Bede bardzo wdzieczny!aha jak by ktos mial jeszcze cos tego typu takze sie przyda!!!!!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
...
Napisał(a)
a ja mam pumpinga na dysku zajmuje 633mb no i jeszcze mam jednego filma z arnoldem co trenuje sobie a nazywa sie on "total rebulid" nie wiem co to znaczy bo to po angielsku napisane ale fajowy jest a i wogole trudno zdobyc pumpinga a totala to juz wogole bardzo ciezko jest zdobyc kurde
i ja mam te 2 filmy i normalnie fajowo tak je miec i wiedziec ze inni nie maja i sobie szukaja ich
to ja sobie juz ide chyba raczej spac bo jakis niewyspany jestem

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę,
po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić.
Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.
...
Napisał(a)
Dalbys rade je jakos przeslac!!bede wdzieczny i moze kiedys odwdziecze czyms podobnym!!i oczywiscie dostajesz sog@!
...
Napisał(a)
tak na maila mu puść
tatal rebuild rzeczywiście ciężko znależć, na tym z***anym DC++ też nic nie ma

...
Napisał(a)
jest na torrencie! w zeszlym tygodniu sciagnelem to wiem co mowie.
szukajcie a znajdziecie!!
szukajcie a znajdziecie!!
...
Napisał(a)
pumpinga zassalem z kazy ale to bylo jakies 2 lata temu
Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę,
po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić.
Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.
...
Napisał(a)
ja w zeszlym miesiacu z kazzy zassalem pumpinga :D o dziwno byl b. dobry transfer jak na kazze (30-40 kb/s)
...
Napisał(a)
Ja mam osobiscie na dysku ale kazza itp... Sciagnolem sobie jeszcze napisy do filmu =) Dobra sprawa 

...
...
Napisał(a)
refresh
mam pytanko ma ktos napisy do arnold - total rebuild :F ?
mam pytanko ma ktos napisy do arnold - total rebuild :F ?
http://www.sfd.pl/temat261925/ <-- linki do pelnometrazowych filmow ze znanymi kulturystami :)
I Nie Ma Srania ! %) (c)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Benedykt 16 - a koniec świata?
Następny temat