...
Napisał(a)
MÓJ KUMPEL KUPIL SOBIE SIŁABOLIN, TESTOSTERON PROLONATUM I METKE......BIERZE 3 TABLETKI CODZIENNIE.....I CO 3 DNI STRZAL TESTOSTERONU.....I SŁABOLINU.......BIERZE JUZ TYDZIEN A SIŁA ZAMIAST MU ISC TO JESZCZE MU TROSZKE SPADLA........CO MOZE BYC TEGO PRZYCZYNĄ......Z GÓRY DZIEKI ZA ODP POZDRO
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Rozpisz dokładnie cykl dni dawki i info o koledze wiek starz wymary jaka ma diete
...
Napisał(a)
j/w-- choć mi sie wydaje że wszystko przed nim...jest dopiero po 2x100 prolo pewnie /2x silka i troche miecia ...next tydzień powinien juz cos poczuć... jesli nie to j/w albo prolo wy***a/meta-biona/a silka 2,5%
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
...
Napisał(a)
Na działanie siłabolinu & mety przyjdzie mu jeszcze poczekać, aczkolwiek prope powinien już czuć, o ile nie przyrost siły to na pewno lepszą pompe.
Expert w dziale DOPING
...
Napisał(a)
DD chyba sie pomyliłeś ,on wali prolo ed3 dopiero od tygodnia.A nie jak ty napisales propa 

Fitness Or Another Piece Of Cake
...
Napisał(a)
Deca, a po jakim czasie metka zaczyna dawac rezultaty?
Push Your Limits!
...
Napisał(a)
Ja czuje metke po 3 dniach brania. A powinno byc od razu 

Knowledge is a steering-wheel
Stubbornness is a fuel
6I9
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!