Mam ochote wziasc 50 tab Oxanol EL tab10 mg i prosba zebyscie napisali cykl tzn ja chce brac 2tab dziennie :)i jak jesc tbletki po posilku w trakcie?Co o tym sadzicie? Moze skoczyc troche masy pomimo ze duzo trenuje i spalam wiele kalori? wiem ze to nie jest od tego ale dlatego chce to brac bo nei ma praktycznie skutkow ubocznych.Czy moga pojawi sie pryszcze? Zaznaczam ze to jest moj pierwszy cykl dzieki pozdarwiam
...
Napisał(a)
Witajcie ,
Mam ochote wziasc 50 tab Oxanol EL tab10 mg i prosba zebyscie napisali cykl tzn ja chce brac 2tab dziennie :)i jak jesc tbletki po posilku w trakcie?Co o tym sadzicie? Moze skoczyc troche masy pomimo ze duzo trenuje i spalam wiele kalori? wiem ze to nie jest od tego ale dlatego chce to brac bo nei ma praktycznie skutkow ubocznych.Czy moga pojawi sie pryszcze? Zaznaczam ze to jest moj pierwszy cykl dzieki pozdarwiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zaraz pewnie krzykacz poprosi o ankiete bo nic o Tobie nie wiemy choc oxa na 1 cykl hmm no sam nie wiem...
P.S.
jesli krzykacz nie poprosi to ja w jego imieniu prosze o wypelnienie ankiety...
P.S.
jesli krzykacz nie poprosi to ja w jego imieniu prosze o wypelnienie ankiety...
Shut The f*** Up And Train
http://www.sfd.pl/Najzabawniejsze_sytuacje_z_apteki!%-_-t357518.html
...
Napisał(a)
Ok zrobione:)hmm...ale w tej chwili nie mam czym zmierzyc obwodow itp oraz nie wiem ile biore np na bary itp:) a co do cyklu to chce cos wziasc co praktycznie mi nei zaszkodzi a z silownia u mnie jest praktycznie tak raz cwicze raz nie;( chodzi mi glownie o mase dlatego myslalem zeby zmieszac oxe z odzywkami pozdro
...
Napisał(a)
pozadny i regularny trening mozesz "zmieszac" z dobra dieta i ewentualnie z odzywkami!!
...
Napisał(a)
masy na tym nie zrobisz pocwicz z dieta jakis czas a bedziesz mial duzo lepsze efekty
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!