Witam , mam na imię Natalia , mam 14 lat , od kilku miesięcy czuję się osłabiona i bardzo często zdarzają mi się zasłabnięcia i utraty przytomności. Towarzyszy im okropne kołatanie serca <nie wiem jak dokładnie nazwać to odczucie> zawroty głowy , bladość , uwydatnienie żył , mroczki , utrata świadomości. Byłam w szpitalu , u dziesiątek lekarzy ale nikt nie postawił jednoznacznej diagnozy. Co to może być? Czy to może być zapaść?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- NIE WIEM CO MI JEST! POMOZCIE!
- nie wiem co mi jest
- Problem ze stawami już prawie rok , dalej nie wiem co mi jest, Pomocy !!!
- Ukryta choroba? Zdrowie ale nadal nie wiem co mi jest...
- strzela mi w kościach i skrzypi jak w starej szafie nie wiem co mam myślec strzela mi tak głośno że
- Co mozecie mi polecić panowie zaczynam z odzywkami nie wiem co mam polączyc
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jeśli lekarze w szpitalu nie mogli postawić diagnozy to wątpię czy ktoś przez internet ją postawi, proponuje wybrać się do jakiegoś dobrego specjalisty.
Pzdro
Pzdro
...
Napisał(a)
Nie jestem medykiem, ale diagnozę na podstawie tego co napisałaś mogę już teraz wystawić - Problemy na tle sercowym. I nic innego, tak jak kolega wyżej napisał - wybierz się do porządnego specjalisty - kardiologa, serce to nie żarty więc nie czekaj ;)
...
Napisał(a)
Przyczyną może być też niedotlenienie.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!