Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Przeraził sie swoją wagą. Wazy 112kg a brewster chyba 10kg mniej, Andrzej wystapil w Bluzie bo chyba nie ma takiej rzeźby...Czyzby forme zaniedbał? Co by nie bylo, Jutro Brewster Zginie od je-bnięcia polskim młotem
...
Napisał(a)
Jeżeli Gołota nie wygra przez KO lub TKO to w ogóle niewygra... Bo co tu ukrywać na terenie przeciwnika w boksie się nie da wygrać na punkty. Mam nadzieje że pokaże temu afroamerykanowi gdzie jego miejsce (w Missisipi tam gdzie dona
).

...
Napisał(a)
Chicago to nie teren przeciwnika tylko miasto z największą Polonią na swiecie. Jak znowu golego oszukają Polacy wyjdą na ulice i rozpier-dolą tą wioche
...
Napisał(a)
Golota pewnie sie tak skrzywil bo pomyslal : łosz w kur we wiedzialem ze trener cos kreci mowiac ze najwazniejszy miesien to miesien piwny
"

Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
...
Napisał(a)
A pamiętasz co stalin* mówił?
"Nie ważne kto głosuje ważne kto liczy głosy"
Więc co z tego że w Chicago jest dużo Polonii skoro sędziami będą panowie z USraju.
*specjalnie napisałem małą literką bo go nienawidzę.
"Nie ważne kto głosuje ważne kto liczy głosy"
Więc co z tego że w Chicago jest dużo Polonii skoro sędziami będą panowie z USraju.
*specjalnie napisałem małą literką bo go nienawidzę.
...
Napisał(a)
" i w calym atlantic city nie ma juz ani jednego policjanta, POLSKA WYGRALA! 1000:1"--->
czy jakos tak w kazdym razie za kazdym razem jak slysze ten skecz M Dańca to leze 

Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
...
Napisał(a)
"Andrzej Gołota" mp3 by Kazik
(thx! Thrall!)
http://s24.yousendit.com/d.aspx?id=08WH512EKCWW70QTTVD3G5P7WJ
Dla kibiców "Endrju"!

http://s24.yousendit.com/d.aspx?id=08WH512EKCWW70QTTVD3G5P7WJ
Dla kibiców "Endrju"!
Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Znacie jakies szkoleniówki na technike?
Następny temat