...
Napisał(a)
cze jestem juz po 50 tab maty i mialem 2 tyg. przerwy w braniu i jest sens teraz kontynuowac cykl jeszcze 50 tab
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ogólnie jest taki schemat brania 2on2off2on ,ale naposim możesz sobie raczej darować.
...
Napisał(a)
po co robic takie cykle 2tyg i 50 tab mety
smieszne to. ja bym sobie odpuscil i dozbieral jeszcze 100 i wzial za jakis czas. akurat 6tyg po 15mg ed.
smieszne to. ja bym sobie odpuscil i dozbieral jeszcze 100 i wzial za jakis czas. akurat 6tyg po 15mg ed.
...
Napisał(a)
Jeśli to jest twoj pierwszy cykl metka to mysle ze mozesz wszamac nastepna 50, a tym bardziej jezeli te 50 ktore wszamales dalo jakis efekt anaboliczny co wskazuje na to ze chyba dziala i nie trza sobie go darowac

solomeja
...
Napisał(a)
nie czaje co mu z 2tyg 15ed przyjdzie. takie rzeczy sa bla zaawansowanych i bierze sie wtedy 40-50mg ed przez 2tyg. a on jest poczatkujacym i przez te 2tyg to mu sie dopiero rozkreco a on juz przerwal. na 1 raz trzeba poleciec z 4tyg 15ed bez przerwy po 2 tyg
...
Napisał(a)
ja jechalem 50mg przez 2a tygodnie
Co do ogolnej rozpiski - sklanialbym sie w strone 6iu tygodni na 15-20mg.
Wykorzysta max okres dziala metaxu. Szkody watrobie nie zrobi, i wykorzysta dawke odpowiednia dla niego

Co do ogolnej rozpiski - sklanialbym sie w strone 6iu tygodni na 15-20mg.
Wykorzysta max okres dziala metaxu. Szkody watrobie nie zrobi, i wykorzysta dawke odpowiednia dla niego

-=EUROPE ARENA PHARM=-
Juz wkrótce Hipretrofia w Pl =D
...
Napisał(a)
jak na poczatkujacegote te w sumie 100 to jest akurat a ze przerwal na 2 tyg to mu watroba odpocznie heh
A ale jest tez istotne dlaczego przestal bo jesli przestal bo chlol pod sklepem albo na weselach byl przez te 2 tyg to nie radze kontynuowac
Zmieniony przez - matsup w dniu 2005-09-27 14:14:18

A ale jest tez istotne dlaczego przestal bo jesli przestal bo chlol pod sklepem albo na weselach byl przez te 2 tyg to nie radze kontynuowac
Zmieniony przez - matsup w dniu 2005-09-27 14:14:18
solomeja
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!