Trance musiC
...
Napisał(a)
kupilem nandro z unichemu alebez hologramu czy to podrobka , wszystko sie zgadza kolor subbstancji gestosc napisy ksztalt wielkosc itp tylko niema hologramu ! poradzcie , a jak mieliscie nandro to podzielcie sie uwagami .pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wziałem 10ml i powiem szczerze ze sie zawiodłem, po 200mg ew stawy mnie bolały, zwiększenie do 400mg ew teaz raczej nic nie pomogło, teraz koncze cykl na dece EAP'u no i zobacze jak bedzie. Walek raczej nei wchodzi w gre, bo od bardzo pewnego typa i wszystko identyczne jak na stronce.
...
Napisał(a)
Sorki, ze sie podlacze, mozecie zarzucic linka do stronki UC, jesli takowa istnieje?
Z gory dzieki.
Z gory dzieki.
Mysl, mysl, mysl...
...
Napisał(a)
Niekiedy hologramy same prawie że odpadają, szczególnie na opakowniach tbl.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
qoora sprawdz @
CEL CYKLU: wypchnąc na klatke ponad 120kg i powiekszyc sie wyglądowo....ło ku..waLOL
...
Napisał(a)
Dzieki beter, odebralem. Dalbym soga, ale chyba nie moge. Za maly staz mam na forum czy cos takiego:P Nie wiem, o co biega:) Pozdro.
Mysl, mysl, mysl...
...
Napisał(a)
Biega o to ze nie masz abona kupionego a nie staż
sorka za offtop
sorka za offtop
CEL CYKLU: wypchnąc na klatke ponad 120kg i powiekszyc sie wyglądowo....ło ku..waLOL
...
Napisał(a)
jak ktos by to podrabial to razem z hologramem
mysle ze masz legith bo osobiscie to jeszcze nie widzialem faka tej firmy

mysle ze masz legith bo osobiscie to jeszcze nie widzialem faka tej firmy
...
Napisał(a)
mam deke z uni i mam hologram...
a co do wałkow to we wrocku są...
a co do wałkow to we wrocku są...
haters gonna hate...
lovers gonna love...
i love haters <3
Najlepsze przed Tobą...
...
Napisał(a)
jak ktos by to podrabial to razem z hologramem
tez tak mysle.
..a jak juz przy temacie fake'ow heh, niedawno widzialem kolo nabyl propa BD, patrze na poleczce stoi flakon, biore do reki, patrze na naklejke a tam pojemnosc "20ml" <
> ale to nic...chamsko przekreslona dlugopisem ukosna kreska i odrecznie napisane tym samym dlugopisem "10ml" 
tez tak mysle.
..a jak juz przy temacie fake'ow heh, niedawno widzialem kolo nabyl propa BD, patrze na poleczce stoi flakon, biore do reki, patrze na naklejke a tam pojemnosc "20ml" <

It's kind of fun to do the impossible.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!