Szacuny
0
Napisanych postów
555
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3676
Jacys lduzie ukradli mundury i przepustki pilotów dzieki którym może dojśc do powtórki z 11 września...Na wsyztkich lotniskach wdrozono specjalne procedury antyterrosrystyczne , informacje potwierdził dowódca GROM , generał Sławomir Petelicki....
Szacuny
3
Napisanych postów
376
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4367
Gen Petelicki to były szef GROMU.
Sytuacja jdest o tyle poważna że część chłopaków z okolic Warszawy
musi być w ciągu godziny gotowa do stawienia się w jednostce taki dostałem przeciek.
Szacuny
19
Napisanych postów
2005
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
45779
jestem zdania ze niezaleznie od sytuacji czy AT czy GROM zawsze musza byc w stanie stawic sie w jakims tam okreslonym czasie w zaleznosci od miasta itp
Szacuny
0
Napisanych postów
555
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3676
No to czekajmy i zobaczymy co się wydarzy ale media bagatelizuja sprawe jakby nie było...ta informcja po mnie spłyneła ale jak w Super Expresie przeczytałem to troche inaczej w mojej głowie to zaistniało...
Apropo Loty z francji do Los anegeles i wogóle z Europy Do USA dzis sa wstrzymane....
Szacuny
1
Napisanych postów
967
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
9601
Juz taki eksperyment zrobili dziennikaze jakiejs telewizji (nie pamietam jakiej ) . Ale w podobny sposób wchodzili na teren np. wodociągów miejskich i wrzucali jakis proszek do wody , albo zostawiali podejrzane walizki w roznych miejscach .
Nie ma co tego komentować.
Pozdrawiam i zycze bezpiecznego sylwestra