Szacuny
0
Napisanych postów
103
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
931
Mialem okazje go kiedys oglądać i chwilę porozmawiać.... Mówil zeby trzymać sie daleko od koksu ze są teraz takie suplementy które dają mozliwości duże... ale czy aż tak wielkie. Tego nie wiem
Szacuny
1
Napisanych postów
57
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
810
Ale głupoty niektórzy wypisują, prawdą jest że mieszka w Żaganiu, prowadzi fajną siłkę w pałacu. No i jak by nie było dalej jest konkret tylko że jest niski i ma małą łapkę(dłoń) jego się w mojej chowa ;).
No i że przygotowuje teraz chłopaka też jest prawdą. A to że został żulem i inne takie ******ły ehhh... na tym zakończę
Szacuny
1
Napisanych postów
43
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1168
Trenowałem u Mira Daszkiewicza w Żaganiu około 5 lat. Nie został on żulem, nadal trenuje i powiem wam,że wygląda za***iście.Jego siłownia znajduje się w pałacu na samym dole. Chodzi tam sporo osób. Jego żona prowadzi zajęcia fitness dla pań. Siłownia jest dosyć duża i ćwiczy się tam nawet przyjemnie. W sumie to Mirek jest spoko koleś.
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
21
To fakt,że Daszkiewicz wyglądał niesamowicie, szczególnie ramiona miał osobliwe. Wydaje mi się, że żaden naszych zawodników nie jest lepszy od Daszkiewicza, gdy ten był w formie. Do tej pory w sklepie sportowym niedaleko mojego domu wisi reklama Olimpu z jego zdjęciem i do tej pory mam wrażenie, że gośc był naprawdę duży.
A jesli chodzi o to jego chlanie, to u mnie na siłowni jeden z zawodników (Mistrz Polski i uczestnik Mistrzostw Europy) powiedział mi, że kiedy Daszkiewicz był na zawodach w Sandomierzu (czy na jakimś zgrupowaniu), to non stop był pijany.
I jeszcze jedno - wydaje mi się, czy zdjęciu z zawodów w Rumunii, tym, gdzie zawodnicy stoja na podium, na prawo od Daszkiewicza stoi Pavol Jablonicki?