Mam kreatyne Weidera (500g) i maly problem. Pisze, ze jedna czubata lyzeczka to 5g. Jednoczesnie mam miarke na 5g w Glutaminie Treca. Okazuje sie ze 5g z tej miarki to calkiem co innego niz czubata lyzeczka. Czubata lyzeczka to prawie 2 razy wiecej niz ta miarka. Wiec jak mam mierzyc? Brac miarka z Gluty, czy czubata lyzeczke, jak pisze na opakowaniu. Rozumiem, ze gram gluty moze byc inny niz gram kretki...
PS: Glute brac 15 minut po Kretce czy inaczej?
(...) w tle jeziorko. Jak scena, a my jak publika. No i widze Mistrza, jak do niego podbiega taki podpity malolat nizszy o glowe, mistrz do tylu krok, rece w rozsypce, dwa sybkie strzaly, mistrz pada, malolat mu kopa. Mistrz sie podniosl jednak, pozycje przyjal w trybie magicznym, na to malolat dwa szybkie strzaly, mistrz pada i to byl koniec.
PS: Glute brac 15 minut po Kretce czy inaczej?
(...) w tle jeziorko. Jak scena, a my jak publika. No i widze Mistrza, jak do niego podbiega taki podpity malolat nizszy o glowe, mistrz do tylu krok, rece w rozsypce, dwa sybkie strzaly, mistrz pada, malolat mu kopa. Mistrz sie podniosl jednak, pozycje przyjal w trybie magicznym, na to malolat dwa szybkie strzaly, mistrz pada i to byl koniec.