...
Napisał(a)
siemano wlasnie sie chce dowiedziec cos o ruskiej mecie(juz sobie troche poczytalem) ale nie wiem jak dawkowac...znaczy sie jak mam np 2 tabletki dziennie to moge brac pierwsza o 15 a druga o 20? oczywiscie w trakcie obiadu\kolacji? czy jakies inne godziny?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
po sniadaniu i po obiedzie + oslonki
NA TRENINGU PŁACZ W WALCE SIE ŚMIEJ
...
Napisał(a)
ale czytalem ze ktos pisal ze brac co 5 godzin...trzeba akurat po 5 godzinach czy mozna np po 6\7 ??
...
Napisał(a)
co jeszcze o mecie wiesz?
napisz

NA TRENINGU PŁACZ W WALCE SIE ŚMIEJ
...
Napisał(a)
mozesz mi powiedziec jak mam to rozumiec? tzn jak biore 2 dziennie rano dajmy na to o 10 potem o 15 czy jakos tak to potem jak to rozumiec? ze np o 21 juz nie dziala ta metka?
Okres połtrwania metandienonu wynosi od 4-6 godzin
Okres połtrwania metandienonu wynosi od 4-6 godzin
...
Napisał(a)
Hmm
To walnij se moze przed treningiem i na sen :P
Nie wiem czekaj az ktos kto wie sie wypowie ja osobiscie 2 dziennie nie bralem zawsze 6
To walnij se moze przed treningiem i na sen :P
Nie wiem czekaj az ktos kto wie sie wypowie ja osobiscie 2 dziennie nie bralem zawsze 6
Przyczyna poprzedza skutek....
...
Napisał(a)
Ja wolę brać metkę w jednej dawce.
Pane moderatore, prose ne ubija tematu
To se ne da!
...
Napisał(a)
zna ktos odpowiedz na moje pytanie?javascript: test('
');
javascript: test('
');

...
Napisał(a)
a ja mam pytanie o zdrowie:)bo mam 17lat i moze mi doradzicie jakies za i przeciw javascript: test('
');
');

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!