Przemek
...
Napisał(a)
Kupilem 100 szt. metki i to jest moj pierwszy koks .Chcilbym wiedziec jak mam go brac tzn. ile dziennie szt. i po ile , czy przed posilkiem ,czy treningiem .Chcialbym rowniez sie dowiedziec Czy mam robic wiencej serii na cwiczenie ?
Przemek
Przemek
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
1 tydzień 2 dziennie
2 tydzień 3 dziennie
3 tydzień 4 dziennie
4 tydzień 3 dziennie
5 tydzień 2 dziennie
Trening hmmm możesz ćwiczyć bardziej intensywnie ale głównie zadbaj o diete. Wiecej białka i ogólnie wiecej kalorii.
Pozdrawiam
KAIN
2 tydzień 3 dziennie
3 tydzień 4 dziennie
4 tydzień 3 dziennie
5 tydzień 2 dziennie
Trening hmmm możesz ćwiczyć bardziej intensywnie ale głównie zadbaj o diete. Wiecej białka i ogólnie wiecej kalorii.
Pozdrawiam
KAIN
...
Napisał(a)
Dokładnie trening nie powinien ulec duzej zmianie, tylko pamiętaj, by dokladac do sztangi :)
pozdrawiam
Son Gochan
pozdrawiam
Son Gochan
"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem"
Aleister Crowley
...
Napisał(a)
chlopaki a moze lepiej na poczatek przy tak malej wadze 68. kg wejsc 1-2-3-2-1 + duzo bialka,cztery w szczycie to moze troszke za duzo na 1. cykl dla niego?
a.k.
a.k.
"wróg mojego wroga jest moim przyjacielem...."
...
Napisał(a)
Hmmm m_23 myślę, że możesz mieć rację.
Extreme myślę, że mógłbyś spokojnie przyciąć cykl
do 50-60 sztuk na cały cykl systemem 1-2-3-2-1-2-3-2-1itd.
Son Gochan
Extreme myślę, że mógłbyś spokojnie przyciąć cykl
do 50-60 sztuk na cały cykl systemem 1-2-3-2-1-2-3-2-1itd.
Son Gochan
"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem"
Aleister Crowley
...
Napisał(a)
a ja preoponuje tak 111 222 333 222 111 i tak do końca piramidka myśle że 100 mety na 1 cykl spokojnie wystarczy fajnie by było jak byś dożucił do tego wino lub dece ale po samej mecie i tak ci fajnie pójdzie jak na 1 cykl
pozdrovka goffer
pozdrovka goffer
...
Napisał(a)
prosze nie brac go powaznie, ten koles zaklada juz sobie wlasne konto i bedzie kombinowal z prochami gdzies indziej
sorry!!! ze dopuscilem do tego!!
sorry!!! ze dopuscilem do tego!!
...
Napisał(a)
planuje cykl na metce (60 tabl.-28 dni)Chcialbym wiedziec co moze mi dolegac w czasie tego cyklu i po nim.Czy branie czegos rownolegle z meta zmiejsza jej skutki uboczne?Moja meta jest polska i w 100% orginalna.Prosze wszystkich o odpowiedz
...
Napisał(a)
A coz to za system "1-2-3-2-1-2-3-2-1 itd" ? Pierwszy raz sie spotykam z czyms takim. Gochan moglbys wiecej informacji o tym podac?
z gory thx
Pozdrowka
Bareq
z gory thx
Pozdrowka
Bareq
Polecane artykuły