--------------------------------
...
Napisał(a)
Proszę Was o poradę. Jakieś 3 miesiące temu zacząłem cykl metanabolu rosyjskiego a było tego 100 tabl. Jako że był to mój pierwszy steryd w życiu zacząłem ostrożnie po 3 tabl. dziennie. Po zakończeniu cyklu efekt był jak na mój gust nie najgorszy. Przybyło mi na łapie 4 cm po czym był spadek o 3. Odczekałem miesiąc. Myśle sobie wezme więcej to mi więcej urośnie. No i wziąłem na drugi cykl 200 tabl. po 6 dziennie. Jezuuuuuuu !!!! pod koniec cyklu gdy zmierzyłem se łape okazało się że urosłem o 1 centymetr ! Myślałem że reszte tych tabletek se w tyłek wsadze ;) To jeszcze nic po jakichś 2 tyg. ten 1 cm gdzieś się ulotnił ! Teraz się zwracam o poradę do Was: dlaczego po zwiększonej dawce mam takie gówniane efekty ???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
stary metka to jest z***ana sprawa brales cos na oslone >???mogles pchca to lopata najlepiej
...
Napisał(a)
Na osłone nic nie brałem bo za bardzo nie wiem co do metanabolu się stosuje.
--------------------------------
...
Napisał(a)
Do mietka nie powinno się brać tabletek osłonowych bo tylko zmniejszają jego skuteczność.Lepiej brać mniej ( w piramidzie oczywiśćie:
1 tydzień x3
2 tydzień x4
3 tydzień x5
4 tydzień x6
5 tydzień x5
6 tydzień x4
7 tydzień x3)
niż wpieprzać po 10 i więcej razem z preparatami osłonowymi na żołądek.To się mija z celem.
1 tydzień x3
2 tydzień x4
3 tydzień x5
4 tydzień x6
5 tydzień x5
6 tydzień x4
7 tydzień x3)
niż wpieprzać po 10 i więcej razem z preparatami osłonowymi na żołądek.To się mija z celem.
...
Napisał(a)
...a moze sie wcale nie znasz na koksach i na diecie jaka sie stosuje do nich...!?
"Dzisiaj jestem mały, jutro bede duży"
"Dzisiaj jestem mały, jutro bede duży"
Pozdrawiam
misoo
...
Napisał(a)
Polecane artykuły