Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Meta Lyka Labs

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3814

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20986 Napisanych postów 71634 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576963
Mimo opinii metka LK działa dobrze.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
A jak z tego antek sie sprawuje? Po podbiciu dawki turka nie wystarczy na cykl a z tego opakowanie jeszcze mam pamiatka z polski. Dziala to wogole?
Clena z tego jeszcze dwie paczki walaja sie na szafie.
Big Cat co bys polecil?

Zmieniony przez - karlos1232 w dniu 2009-11-13 13:26:53
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 132 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6032
znaczy to tyle ze u nas na silowni sa hantle jednak nie bardzo jestem pewien ile waza. Wiem ze cwiczylem II-II a teraz iIII-IIIi wiem ze to dziwnie brzmi ale nie wyjasnie inaczej bo nie znam ich wagi =]
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 326 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 47398
Z LL mete brałem i działała dobrze ale tak samo dobrze cisnienie po niej w łeb waliło.Jesli chodzi o antka to nie brałem go nigdy.U mnie dobrze sprawdza sie meta do cyklu w dawce ok 40 50 mg w zaleznosci czy under czy apteka.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
I po antku z LL slyszalem ze tak glowa boli.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 367 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4016
szamałem stankę z LL i też w czerep dawało. najważniejsze, że działało jak trzeba. orale z LL są godne polecenia.

READY TO RUMBLE!!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
też jadłem mete z LL jakies rok temu i przy dawce 15-20mg ładnie kopała był to pierwszy cykl może i dlatego
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Meta+masdrol prosze o pomoc

Następny temat

mała pomoc

Spalanie
Polecane artykuły