Drugie pytanie może nie na temat będąc na cyklu duże ma znaczenie ilość powtórzeń? Robiąc masę mogę wykonywać po 12-15 powtórzeń w serii?
...
Napisał(a)
Witam. Aktualnie biorę teścia bolda i.metę formy galaxy. Pytanie czy jeżeli skończyła mi się meta nie wiem czy brać ta sama lub inną. Mam do wyboru - metanabol danabol balkan - methandienone 10 mg metanabol alchemia - metanabol methandienone EP lub to co.biorę formy galaxy? Pytam się was Ponieważ jestem trochę zielony w tych sprawach cały czas się uczę.
Drugie pytanie może nie na temat będąc na cyklu duże ma znaczenie ilość powtórzeń? Robiąc masę mogę wykonywać po 12-15 powtórzeń w serii?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
opinie jaki środek wybrać tu: https://www.sfd.pl/PL_Realia__czyli_co_warto_brać_vol.11-t1066114-s927.html#post9
a z tym ile powtórzeń to już indywidualne podejśćie, skąd ktoś ma wiedzieć co na ciebie działą?
a z tym ile powtórzeń to już indywidualne podejśćie, skąd ktoś ma wiedzieć co na ciebie działą?
...
Napisał(a)
Nie kwalifikuejsz sie do zadnego dopingu
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!