treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Biore dwie rano
Ale ja mam ten komfort ze cwicze zawsze rano
Ale ja mam ten komfort ze cwicze zawsze rano
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Ja mogę o każdej porze, ale ćwiczę po południu bo wtedy mam najwięcej sił, jak brać wtedy najlepiej tussi, rano będzie ok?
...
Napisał(a)
Sprawdz na sobie jak Ci bedzie wygodniej. Co Ci sie stanie jak przez kilka dni sobie poeksperymentujesz? Nic.
Kazdy jest inny, w moim przypadku 2 tabsy troche malo, dlatego nie mozesz sie sugerowac do konca kims.
Kazdy jest inny, w moim przypadku 2 tabsy troche malo, dlatego nie mozesz sie sugerowac do konca kims.
...
Napisał(a)
Ciekawi mnie tylko, czy efedynę powinno się brać około treningowo żeby wykorzystać ją w pełni, ale ok, pokombinuję, dzięki.
...
Napisał(a)
Ja dawałem rano żeby dłużej soe wstrzymać z zjedzeniem co pozwalało na przesunięcie wszystkich posiłków o kilka godzin a przed treningiem wystarcza mi pw. Choć było też tak ze brałem dwie rano i dwie przed treningiem to najlepszy efekt. Ogółem to wersja w zastrzykach najlepsza
...
Napisał(a)
Panowie postanowiłem przybić teścia enana 1-8 300mg c5d (chyba ok dawka?). Czy da radę prawidłowo odblokować się bez hcg (mocno wywala mi estrogen a nie chce podtruwać się jakimiś antyestrogenami dodatkowo), kiedyś by mi wystrarczyła sama nolva i clomid, ale teraz jak człowiek starszy to może być ciężej, czy nie koniecznie?
...
Napisał(a)
Dawka ok ale min 4tyg za krotko...bez hcg sie nie obejdzie a jesli estro wywala ta sa ia zeby przeciwdzialac..jezeli chcesz 8tyg to prop 100 pon/sr/pt ale bez hcg tez sie nie obejdzie
...
Napisał(a)
No właśnie na prolkę mogę mieć recepty, nie ufam tym piwnicznym propkom. Lipa trochę, myślałem że objejdzie się bez hcg w tak krótkim cyklu.
Zmieniony przez - Warchlak1 w dniu 2016-07-18 10:50:07
Zmieniony przez - Warchlak1 w dniu 2016-07-18 10:50:07
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!