To jest jak normalne ładowanie , ja tak ładowałem ipoda nano i wszystko grało a ladowanie trwalo okolo 25 minut max .
...
Napisał(a)
Ja Ci proponuję dobrego mp3 playerka. mp4 to zbędny bajer przynajmniej dla mnie. Praktycznie nigdy go nie używam. jak już mam ogladać film to wole na mojej nokii 5800xm. A z mp3 playerów to apple, creative. następnie philips i samsung, pentagram. Dobre sprawdzone firmy. A używki można tanio wyłapać na allegro
...
Napisał(a)
hehe może to zabrzmi śmieszne ale raczej kupie model Creative zen mozaic używany i chciałbym się spytać ile trzyma bateria oczywiście kolego dla ciebie sog.
Dzieki.
Dzieki.
...
Napisał(a)
creative zen oczywiście jak najbardziej polecam. Znajomy ma. Ile mu trzyma bateria to dokładnie nie powiem ale z tego co mi wiadomo to na prawdę długo (oczywiście jeśli dobrze sformatowana)
...
Napisał(a)
prosze o pomoc gdy chciałe wgrac piosenki to mp4 mi sie zacieła i niem oge ja odciac co mam robic ??
...
Napisał(a)
O już sytuacja opanowana znalazłem reset taki przycisk nacisnąłem i wszystko w porządku.
Ale nie wiem jak sie stwarza album osobny np chciałbym stworzyc
album o nazwie np 1 i zeby były tam piosenki i o nazwie np 2 i tam tez były by piosenki. Chodzi mi tu zeby mi sie nie mieszały utwory.
Ale nie wiem jak sie stwarza album osobny np chciałbym stworzyc
album o nazwie np 1 i zeby były tam piosenki i o nazwie np 2 i tam tez były by piosenki. Chodzi mi tu zeby mi sie nie mieszały utwory.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!