dupa węża
...
Napisał(a)
nie tknę tego gówna choćby to była ostsatnia możliwość, faktycznie nie ma sensu z tobą dyskutować
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
****a co za d**** wezcie go zbanujcie bo jeszcze bedzie tutaj rady dawal...
"po co Ci apteczna meta skoro masz za***ista z organonu w kapsach"
"po co Ci apteczna meta skoro masz za***ista z organonu w kapsach"

...
Napisał(a)
WIDAĆ ŻE g**** WIECIE DZIECI MAMUSIA NETA ZAŁOŻYŁA ZDJĘCIA POŚCIĄGALI I UDAJĄ HUHUUJ WIE KOGO NO BANA MI ŁOSZKI HEHE ZIEJA Z WAS
dupa węża
...
Napisał(a)
ja i 3 osoby jemy to każdy waga do przodu siła też za***iście, nikt się nie skarży na efekty moim zdaniem polska meta jest zagg***ista ale ta też działa i 40zł tańsza więc mi nie pierrtdolić farmazonów chcesxz jeść góóswno to iedz *****a g****,*****aa wiesz a dużo gadasz.
Trochę na sterydy.net poczytają i strugają fachowców co za głąby jak bym nie miał podstaw żeby pisać że to działa to bym nie pisał ale dział ja pierggdolę co za głąby .
No dawaj bana tylko tyle umiecie zieja z bachorów
Trochę na sterydy.net poczytają i strugają fachowców co za głąby jak bym nie miał podstaw żeby pisać że to działa to bym nie pisał ale dział ja pierggdolę co za głąby .
No dawaj bana tylko tyle umiecie zieja z bachorów
dupa węża
...
Napisał(a)
"ja i 3 osoby jemy to każdy waga do przodu siła też za***iście" - no,no, ostroznie chlopcy, bo w tym tempie to niedlugo przestaniecie sie miescic w lawkach w tym waszym gimnazjum 

"Real niggers do what they wanna do, bitch niggers do what they can do"
...
Napisał(a)
Gazowany nie unoś się bo i tak każdy leje na takich kundli jak ty. Jak masz sapy zapraszam do Szczecina powiesz mi to w 4 oczy, jak nie to zamknij jadaczkę.
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
Źle nie będzie dotrzymają diety ,najedzą supli do tego ta "meta" i efekt placebo będzie napewno.
...
Napisał(a)
Jeszcze jedno:
87.206.229.46 - chello087206229046.chello.pl
129655 : redman54
132460 : gazowany13
Sam sobie odpowiadasz i przytakujesz, masz jakąś schizę czy szukasz kolegów wirtualnych?
87.206.229.46 - chello087206229046.chello.pl
129655 : redman54
132460 : gazowany13
Sam sobie odpowiadasz i przytakujesz, masz jakąś schizę czy szukasz kolegów wirtualnych?
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
Leon czy on jeszcze nie ma bana?
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!