...
Napisał(a)
Metandienone Anabolicum 100caps. Organon Argentina, Buenos Aires Sant Boi de Llobregat S.A. wpadła mi w ręce ta metka co o niej sądzicie czy juz ktos stosował?jesli tak prosił bym o podzielenie sie opinia na temat działania tego srodka.Pozdrawiam <niedługo wrzuce fotki>
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Aha i tą mete brałem tak:
Ćwicze poniedziałem - środa - piatek
w poniedziałem biore 3 kapsułki, we wtorek 2 kapsułki, w środe 4 kapsułki, w czwartek 2 kapsułki, w piatek 5 kapsułek, a w sobote i w niedziele po 2 kapsułki a creatyne 8 kapsułek dziennie (rano przed posiłkiem jak wstane 4 kapsułki i po treningu lub w dni wolne w czasie gdy kończyłem trening po 4 kapsułki)
Ćwicze poniedziałem - środa - piatek
w poniedziałem biore 3 kapsułki, we wtorek 2 kapsułki, w środe 4 kapsułki, w czwartek 2 kapsułki, w piatek 5 kapsułek, a w sobote i w niedziele po 2 kapsułki a creatyne 8 kapsułek dziennie (rano przed posiłkiem jak wstane 4 kapsułki i po treningu lub w dni wolne w czasie gdy kończyłem trening po 4 kapsułki)
...
Napisał(a)
dodam że jeden z kolegów robił badania na czystość i wyszło mniej więcej tak jak w Polskiej...pzdr all
...
Napisał(a)
Fajne foty, co za badania robiliście i gdzie?
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!