...
Napisał(a)
tylko 15 minut w piekarniku? :O zazwyczaj na godzinę wkładałem z tym że nigdy nie kroiłem w kostkę...
...
Napisał(a)
Czasami całą pierś piekę w piekarniku w 15-20 minut i jest ok bez krojenia.
Piekarnik mam gazowy.
Piekarnik mam gazowy.
Cracovia& Sandecja
...
Napisał(a)
Mój ulubiony sposób to "smażenie" na papierze do pieczenia. Tniesz lub rwiesz papier, kładziesz go na patelnie i na niego już przyprawionego kurczaka, a następnie przykrywasz. Wychodzi na prawdę dobre i nie trzeba myć patelni bo papier nic nie puszcza. Nie żebym był jakimś przeciwnikiem smażenia na oliwie, ale tym sposobem też możemy się pozbyć tych kilku dodatkowych kalorii z olejów. Bo niestety w temperaturach smażenia nawet dobre oleje tracą większość dobrych właściwości (chyba tylko olej kokosowy wytrzymuje).
Zmieniony przez - LucasR w dniu 2013-03-15 12:12:31
Zmieniony przez - LucasR w dniu 2013-03-15 12:12:31
...
Napisał(a)
bartekrf1908tylko 15 minut w piekarniku? :O zazwyczaj na godzinę wkładałem z tym że nigdy nie kroiłem w kostkę...
W godzine to suchy wiór by z niego został
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły