Szacuny
2
Napisanych postów
1293
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
26774
Witam
Chciałbym sobie zakupic aktualną koszulkę Barcelony zamieszczoną na zdjęciu Orientuje się ktoś czy w Bydgoszczy znajdę jakieś sklepy z oryginalnymi koszulkami ? Bo przez internet zawsze mam problem z rozmiarami
"Góra na którą się wspinasz, nie będzie widoczna dla publiki.. Ale i tak nie wolno Ci przestać się wspinać"
Szacuny
2
Napisanych postów
19512
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
126277
Ewentualnie w sklepie Nike jak beda inne piłkarskie, to poobczajac rozmiary poprzymierzac sprawdzic rozmiar a na necie zamowic Barcy z takim rozmiarem co pasowal na Ciebie w sklepie i git
Szacuny
2
Napisanych postów
1293
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
26774
Dzięki chłopaki macie po sogu Kupiłbym na allegro ale już raz wydałem przeszło 200zł na koszulkę i sie okazało że jest dobre 2 rozmiary za duża :/ A według tych rozmiarów na allegro powinna być dobra...
"Góra na którą się wspinasz, nie będzie widoczna dla publiki.. Ale i tak nie wolno Ci przestać się wspinać"
Szacuny
2
Napisanych postów
1293
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
26774
W Decathlonie nie było, w go sporcie kiedyś widziałem jakieś koszulki ale oni maja ten wzór z poprzedniego sezonu a mi zależy na aktualnym A co do tego piętrowego to oni nie maja tam tylko butów ? Poszukam na allegro z Kuj-Pom i może sie przejade