...
Napisał(a)
Obecnie poszły dopiero 2 szoty trenu E i już czuje że suty lekko puchną....
...
Napisał(a)
cabaser nie daje rady?? letro tak długo to morderstwo dla głowy

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Ale zauważyłem ze jedna tab letro daje mi spokój na jakies 2 tyg wiec 1 tab co 2 tyg 

...
Napisał(a)
jak dobrze na ciebie działa to się tego trzymaj
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Panowie leci obecnie
Prop 150mg e2d (100mg AP + 50mg Dose)
Tren E 160mg e2d Cyber
Oxa 60mg ed
Tren mam w planach leciec do połowy bądź końca sierpnia.
Korci mnie żeby dodac od teraz masterka tak żeby schodząc z trenu master jeszcze leciał jakieś min 4tyg.
Co wy na to?? Czy to juz za duzo i szkoda kombinowac lepiej mastera zostawić po trenie??
Aha i jak mam dodać to krótki czy długi dose... pierwszy raz mam z tym styczność i korci mnie w h**, tym bardziej że dwóch znajomych leci Dose i chwalą pod niebiosa
Prop 150mg e2d (100mg AP + 50mg Dose)
Tren E 160mg e2d Cyber
Oxa 60mg ed
Tren mam w planach leciec do połowy bądź końca sierpnia.
Korci mnie żeby dodac od teraz masterka tak żeby schodząc z trenu master jeszcze leciał jakieś min 4tyg.
Co wy na to?? Czy to juz za duzo i szkoda kombinowac lepiej mastera zostawić po trenie??
Aha i jak mam dodać to krótki czy długi dose... pierwszy raz mam z tym styczność i korci mnie w h**, tym bardziej że dwóch znajomych leci Dose i chwalą pod niebiosa

...
Napisał(a)
Jak cos czuje na cyckach to wtedy atakuje Letro.
A tak to w tamtym tyg dałem 0.5 tabsa cabaseru, i tak mysle by dac na stałe 0.5 ew cabaseru, a letro jak cycki sie odezwą...
Myslałem żeby zrobic badania ale E2 i tak bedzie oszukane przez tren więc nie wiadomo jak to zbijać.
A tak to w tamtym tyg dałem 0.5 tabsa cabaseru, i tak mysle by dac na stałe 0.5 ew cabaseru, a letro jak cycki sie odezwą...
Myslałem żeby zrobic badania ale E2 i tak bedzie oszukane przez tren więc nie wiadomo jak to zbijać.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
REDUKCJA META+T3+CLEN
Następny temat