Witam :). Chodze do 3 gim i mam zamiar sie zapisac na kick box w Krakowie, tylko teraz mam okolo 3 problemow. Pierwszy jest taki ze nie wiem gdzie sa takie szkolki ktore ucza w samym kierunku kick boxu nie kick box pomieszany z karate albo cos... Jesli ktos moglby mi powiedziec gdzie takie szkolki znajduja sie w Krakowie bede bardzo wdzieczny. Nastepnie jak na swoj wiek jestem bardzo malo rozwiniety fizycznie pod wzgledem sily, jestem chudziutki i waze 47 kg :/. Chodzilem okolo roku na Karate, ale mi sie nie spodobalo i teraz mam pytanie czy poradze sobie w kick boxingu z moimi warunkami fizycznymi x[?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jak zaczniesz ćwiczyć, nie będziesz się poddawać i dązyć do tego żeby coś osiągnąć <nauczyć się> to pomimo twoich predyspozycji fizycznych powinieneś dać sobie rade. Jak zapiszesz się na kicka to twoja muskulatura troche się poprawi, ale nie licz nato że będziesz wygladał jak Pudzian, poprostu wzmocnią Ci się mięśnie, pozatym napewno poprawi ci się kondycja
moim zdaniem niema się co zastanawiać tylko trza się zapisać
)
moim zdaniem niema się co zastanawiać tylko trza się zapisać

Ból jest najlepszym instruktorem tylko nikt nie chce zostać jego uczniem!
================================================
Wejdź - http://www.pajacyk.pl
_-=<<--SFD-FIGHT-CLUB-->>=-_
__--__GRUBAS Z UDERZANYCH__--__
...
Napisał(a)
k, wielkie dzieki za wsparcie duchowe, i chetnie to zrobie tylko teraz mam pytanie gdzie sie zapisac w krk tak zebym mial naprawde pozadnego trenera itd.
...
Napisał(a)
W tej chwili dowiedzialem sie ze w krakowie znajduje sie najlepsza akademia
muay thay w polsce, czy wie ktos gdzei ona sie dokladniej znajduje, a moze ktos do niej uczeszcza?
muay thay w polsce, czy wie ktos gdzei ona sie dokladniej znajduje, a moze ktos do niej uczeszcza?
...
Napisał(a)
JiNX_ mam kolege z Krakowa z którym gadam na gg,podałem mu linka do tematu to Ci napisze gdzie trenuje
Pisałeś że jestes słabo rozwinięty fizycznie,nie przejmuj się,ja mimo tego że mam 190cm wzrostu też mam mało siły i dlatego chodze na siłownie dodatkowo
Kondycja Ci się napewno poprawi
Kwas można podbić do Ciebie na gadulca??
edit:Tutaj masz kluby tajskiego http://www.muaythai.pl poszukaj sobie
Zmieniony przez - dragon1987 w dniu 2004-10-30 16:13:49

Pisałeś że jestes słabo rozwinięty fizycznie,nie przejmuj się,ja mimo tego że mam 190cm wzrostu też mam mało siły i dlatego chodze na siłownie dodatkowo

Kondycja Ci się napewno poprawi

Kwas można podbić do Ciebie na gadulca??

edit:Tutaj masz kluby tajskiego http://www.muaythai.pl poszukaj sobie

Zmieniony przez - dragon1987 w dniu 2004-10-30 16:13:49
...
Napisał(a)
dragon pewnie że możesz
raczej żadko mam siedze ostanio przy kompie ale jak jestem dostępny to niema problemu

raczej żadko mam siedze ostanio przy kompie ale jak jestem dostępny to niema problemu
Ból jest najlepszym instruktorem tylko nikt nie chce zostać jego uczniem!
================================================
Wejdź - http://www.pajacyk.pl
_-=<<--SFD-FIGHT-CLUB-->>=-_
__--__GRUBAS Z UDERZANYCH__--__
...
Napisał(a)
Jinx - Przy Klubie Piłkarskim Ks. Prądniczanka, to jest przecznica od 29 Listopada, jest Ks Orzeł, Kickboxing, 50 zł za miecha.
Jest jeszcze Kraksport tylko nie wiem dokładnie gdzie sie ten klub znajduje.
Jest jeszcze Kraksport tylko nie wiem dokładnie gdzie sie ten klub znajduje.
SFD FIGHT CLUB
...
Napisał(a)
Uczeszczasz do tego klubu? Jaki poziom tam reprezentauja? Mam jeszcze mozliwosc pojsc do Pana Rafała Szlachty na Muay thai co polecisz?
...
Napisał(a)
Jak narazie, jestem początkujący.
Co do drugiego pytania, to zależy co Ci sie bardziej podoba, Muay Thai czy Kick Boxing?
Co do drugiego pytania, to zależy co Ci sie bardziej podoba, Muay Thai czy Kick Boxing?
SFD FIGHT CLUB
...
Napisał(a)
Sam niewiem, a w jakie dni sa tam treningi i godzina? Mozesz mi powiedziec dokladniej na jakiej ulicy jest ten klub i kto jest trenerem? Ja jestem z zabinca wiec mialbym bardzo blisko, teraz potzrebuje tylko wiecej informacji na temat tego klubu ;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Mistrzostwa Świata Muay Thai"Muay Thai przeciwko narkotykom"
Następny temat