WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Katowice

temat działu:

Baza klubów Sztuk Walki

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 4938

Nowy temat Dział zamknięty
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez Marcin_VB z działu Uderzane.
Ekspert
Szacuny 325 Napisanych postów 594 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 6748
Szukam informacji na temat gdzie mozna znalesc sekcje w Katowicach i okolicy KickBoxingu i Thai .
Przekopalem cale forum i widzailem pelno pytan tego typu ale niestety o teren katowic byly 2posty od "kasienki" bez zadnej odpowiedzi :
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=44964
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=43428
Wiec ponawiam temat z gory dzieki za odpowiedzi

" Zabijesz jednego jesteś mordercą, zabijesz seti jesteś bohaterem "

Mess with the best...die like the rest
Free your mind, Linux forever
www.FückMicrosoft.com

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52093 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
napiszcze mi prosze gdzie moge w Katowicach bądz w okolicach Katowic chodzic na kicka tylko tak odrazu żebyście cene podali bo umnie ostatnio ciężko z pięniążkami i dojazd podajcie lub nazwe ulicy a i bym zapomnial i tel do klubu wiem że mam duże wymagania ale to kwestia wychowania THX(C)

Siła i Honor
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 68 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 4499
Z tego co wiem tow katowicach na ulicy Warszawskiej jest klub Ippon I tam znajduje sie sekcja kickboxingu.

"W każdej namiętnej pogoni,sama pogoń liczy sie bardziej niż jej obiekt

"Prawda nie ma ścieżki.Prawda żyje,zatem zmienia się"

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1407 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 13999
w tychach jest kick-boxing jak chcesz... ale to troche ***aniny dojezdzac...
ravenlorda spytaj, on tam katowice ma obcykane

* tomat *
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 325 Napisanych postów 594 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 6748
Byłem w Ipponie zanim napisalem posta bo wiedzialem ze jest tam KICK ale niestety juz nie ma :( jest tylko JUDO dla dzieci i Ju Jitsu

" Zabijesz jednego jesteś mordercą, zabijesz seti jesteś bohaterem "

Mess with the best...die like the rest
Free your mind, Linux forever
www.FückMicrosoft.com

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52093 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Kickboxing jest w Sosnowcu, jak chcesz mozesz chodzic z nami. Chodzimy obecnie 2 razy w tygodniu. Aga

sweetie
...
Napisał(a)
Ekspert
ja slyszalam ze kick jest na paderewie ale niewiem na 100% za to wiem na 100% ze jest na witosa ale normalny boks

justynka
...
Napisał(a)
Ekspert
ludzie mam zalamanie pomorzcie mi nie ma juz boksu na witosa nie ma na paderewie kickboksu ani nie ma na warszawkiej w katosach
wiec bardzo bym sie cieszyla gdyby ktos napisal gdzie jest kickboks tak niedaleko katosow i np podac adres albo numer telefonu

justynka
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1402 Wiek 48 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 32262
jak to nie ma boksu na witosa? Kleofas zlikwidowal tylko sekcje seniorow i wycofal sie z 1 ligi ze wzgledu na problemy finansowe. Sekcje rekreacyjne nadal sa prowadzone.

"Nie dyskutuj z d****em bo najpierw ściągnie cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem"

Nie dyskutuj z d****em bo najpierw ściągnie cię do swego poziomu a potem pokona doświadczeniem

...
Napisał(a)
Ekspert
a niewiecie ludzie co z tym sosnowcem????????

justynka
...
Napisał(a)
Ekspert
Co z Sosnowcem? Kick tam jest

sweetie
...
Napisał(a)
Ekspert
no ale moze jakis adresik albo numer telefonu ja w sosnowcu bylam zaledwie 3 razy wiec niewiem gdzie co jest

justynka
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Dział zamknięty
Poprzedni temat

kickboxing w Warszawie

Następny temat

Box w Łodzi

electro
Polecane artykuły