Szacuny
444
Napisanych postów
9936
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
103395
czyli jednak kontraktują tych bardziej znanych? imo spodziewam się ,że mahmed jednak przejdzie do tego UFC bo nie ma walki w Marcu :) ,gala jest w Maju a Blachowicz bd mógł dopiero walczyć na jesień ,lada dzień i pewnie będzie wiadomo :)
Szacuny
1193
Napisanych postów
8529
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
108293
Słyszałem, że tylko kilku zawodników KSW ma osobną klauzulę w kontrakcie na wypadek, gdyby mieli okazję podpisania umowy z KSW. - Rzeczywiście, nie każdy to miał. My się znaleźliśmy w tej szczęśliwej trójce. czyżby ktoś jeszcze?:)
Szacuny
368
Napisanych postów
1617
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
20992
Półciężka ma tylu dobrych zawodników, że Błachowicza nie ma tam absolutnie żadnych szans na zdobycie czegokolwiek... Jak Sodżoku kroił go w stójce jak chciał. Nie oszukujmy się- powalczy o przysłowiową pietruszkę i tyle. Obije ogórka/dwóch, a potem dostanie kogoś lepszego i się skończy jego kariera w UFC. Co ma Janek nadzwyczajnego czego nie mają inny zawodnicy UFC? Determinacja i warunki fizyczne to za mało... Nie posiada ani KO ciosu, ani nie jest magikiem parteru, ani nie ma żelaznego cardio. Nie ma praktycznie nic co by go wyróżniało... Ale fajnie, że spełniło się jego marzenie
Szacuny
1193
Napisanych postów
8529
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
108293
wiadomo przecież, że pasa nie zdobędzie ani w top 5 się nie znajdzie. Sam pewnie też zdaje sobie z tego sprawę;) Spełnił marzenie, znalazł się w UFC i niech mu idzie jak najlepiej. Ogórów to mu mogli na KSW dawać, tam nie ma miejsca na ogórów, szybko wylatują
Szacuny
368
Napisanych postów
1617
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
20992
Nie ma miejsca dla ogórów? To co tam robi Nikita Krylov albo robił Nandor ( przeciwnik Omielańczuka który sam też podchodzi pod ogóra) ? Nie przesadzaj że tam są sami wymiatacze... Są wyżyny dywizji jak i doły dywizji...
Szacuny
1193
Napisanych postów
8529
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
108293
Nandor przegrał i już go tam nie ma. Krylov wygrał przez KO to został, jak znów przeyebie to pewnie poleci. Gdzie ja napisałem, że są TYLKO wymiatacze? Dna dywizji UFC to poziom KSW
Szacuny
368
Napisanych postów
1617
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
20992
Napisałeś że tam- w UFC nie ma miejsca dla ogórów. To Ci udowodniłem, że są to że na okres bardzo krótki to już się nie liczy. Bo wystarczy sprowadzenie pseudo fightera na okres czasu jednej walki żeby zestawić go z takim Jankiem i nabić mu nic nie znaczące w UFC 1-0 i wypromować go na galę w Polsce. Niektórzy się będą tym jarali. Ale dla mnie więcej znaczy takie 6-6 Shoguna w UFC niż takie 3-0 np takiego Bagutinova. Bo liczy się ranga przeciwników...