Szacuny
60
Napisanych postów
2713
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
23810
nie raz sie zdarza ze zle sie ulozymy podczas znu i nastepuje mrowienie pozniej calkowity brak czucia .. nie razsie budzilem z rana bez reki czasami bez nogi... kompletnie jej nie czulem jak bym ja odcial i tka bym nie czull fkat ze po chwili ustawalo... ale co jesli w srodku nocy nastpi taka sytuacja reka bez doplywu krwi rpzez pare godzin? martwica sie moze zrobic?
Szacuny
39
Napisanych postów
2274
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
31259
mi sie wydaje że jak jakaś czesc ciała była by przez dłuższy czas odcieta od dopływu krwi to ból który zapewne by wystąpił obudziłby nas nie wiem zresztą, pierdziele tylko tak sobie
Szacuny
17
Napisanych postów
321
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6982
A mine się kiedyś śniło, że leżę na dnie basenu, nie potrafię wypłynąć i coraz bardziej brakuje mi powietrza. Obudziłam się z głową pod kocem, nieźle podduszona
Szacuny
0
Napisanych postów
98
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2927
Wszelkie dolegliwosci zwiazane z uczuciem mrowienia,dretwienia po przebudzeniu to nic innego jak tylko zle ulozenie sie do snu.Nastepuje nie calkowity,ale czesciowy niedowlad z powodu zablokowania przepływu krwi w naczyniach.Pomaga na to goracy prysznic lub tez włozenie obolalel konczyny pod kran z goraca woda.