Mam pytanie jakimi sposobami moge chronic nerki, czy "pomagac im jakos". Sa moze jakies dobre ziolka czy cos w tym stylu. Jestem na diecie masowej wiec spozywam dosc duzo bialka, dlatego chce jakos je odciazyc. Prosze o pomoc. Z gory dziekuje.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dużo wody
żurawina
Zmieniony przez - flex1976 w dniu 2009-08-11 20:40:42
żurawina
Zmieniony przez - flex1976 w dniu 2009-08-11 20:40:42
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
dlaczego chcesz je odciazyc (?) kretki chyba nie bierzesz wiec nie widze problemu. Jak szamasz duzo bialka wcinaj sporo warzyw i bedzi git
poza tym sporo wody niegazowanej
Zmieniony przez - K3NJI w dniu 2009-08-11 20:44:02
poza tym sporo wody niegazowanej
Zmieniony przez - K3NJI w dniu 2009-08-11 20:44:02
...
Napisał(a)
K3NJI nie masz pojęcia co piszesz, nie znasz jego orgaizmu,nerki bardzo dostają po dupie od białka i długotrwałe stosowanie diety wysokobiałkowej może je poważnei uszkodzić. Pij dużo wody od czasu do czasu jakieś piwko 

...
Napisał(a)
no to napisalem zeby odkwaszal warzywami o wodzie tez i nie widze zebys nu jakos bardziej pomogl, poza tym nie jestem pewien ale czy to zoladek nie jest b obciazony niz nerki z powodu nadmiaru bialka(?)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Strzelające kostki, krzywy kręgosłup.
Następny temat