Witam, mam problem odnośnie BSN EXPLOSION STACK, zakupiłem ten towar na allegro, i po zapoznaniu się z nim nie wiem za bardzo jak mam go przyjmowac a mianowicie, sprzedawca z allegro podaje:
Dz. T: Rano na czczo pół porcji No-Xplode (ok. 10g),
przez treningiem drugie pół porcji No-Xplode (ok. 10g), plus 3 kaps Nitrixa, po treningu 1 porcję Cell Masa wraz z (CARBO ok 35g).
Dz. NT: Rano na czczo pół porcji No-Xplode (ok. 10g), w trakcie dnia między posiłkami 1 porcję Cell Masa wraz z (CARBO ok 35g).
1 miarkę No-Xplode lub Cell Masa rozpuść w 150-200ml wody niegazowanej.
BSN Nitrix- Należy przyjmować 3 tabletki 3 razy dziennie (każdego dnia), allegro podaje zeby w polaczeniu z pozostalymi produktami przyjmowac tylko raz.
Bylbym wdzieczny gdyby ktos moglby mi pomoc...
Dz. T: Rano na czczo pół porcji No-Xplode (ok. 10g),
przez treningiem drugie pół porcji No-Xplode (ok. 10g), plus 3 kaps Nitrixa, po treningu 1 porcję Cell Masa wraz z (CARBO ok 35g).
Dz. NT: Rano na czczo pół porcji No-Xplode (ok. 10g), w trakcie dnia między posiłkami 1 porcję Cell Masa wraz z (CARBO ok 35g).
1 miarkę No-Xplode lub Cell Masa rozpuść w 150-200ml wody niegazowanej.
BSN Nitrix- Należy przyjmować 3 tabletki 3 razy dziennie (każdego dnia), allegro podaje zeby w polaczeniu z pozostalymi produktami przyjmowac tylko raz.
Bylbym wdzieczny gdyby ktos moglby mi pomoc...